Träningsvärk och rida igen

Det gick väl sådär att rida i söndags. Men kul var det iaf, och vilken träningsvärk jag fick. :P Sen igår fick jag följa med Mulla och rida Fjutten. GUUUUD vilken häst! Helt jävla fucking underbar. Går egentligen inte rikitgt beskriva hur underbar Fjutten är att rida. Jag hjälpte Mulla lite grann med hennes ridning, och hon var hur dukitg som helst. :) En riktigt lyckad kväll igår kan jag lova. Sen sov jag som en stock i natt. :)

Idag har jag gått en liten runda med Anna, Tira och Skipper. Sen gick vi till hundgården och tränade lite lydnat och trix. Tira som inte är van att träna i hundgården utan bara busa, ville inte riktigt lyssna på Anna. Det var ganska roligt att se. :P

Nähe dags att göra lite nytta...


@-->-----

Provrida en häst

På söndag ska jag åka och prov rida en häst! Ska bli så jävla roligt! Har inte ridit på snuskigt länge, ifs red ju en gång förra sommaren. Den hästen jag ska provrida är en arabkille på 13år, 156cm i manke. Jag kan inte beskriva hur roligt det kommer bli. :D:D En sak vet jag, och det är att jag kommer ha sån jävla träningsvärk dagen efter, men det är det lätt värt.

Nähe, jag kom nästan precis hem från Ikano med Mulla och Micke. Köpte två par trosor, två linnen och en kjol. :) Figo är fortfarande sjuk den stackarn. :( Sen har jag plockat upp tvätten, plockat undan en massa saker och torkat av borden. Så littet vettiga saker har jag gjort idag.

Efter maten hade jag tänkt ta ut lilla Skipper på en längre promenad i det fina vädret.

@-->----

Provanställning

Figo skulle börjat sin provanställning idag på BVS där han har praktiserat de senaste veckorna. Men när han kom hem igår kväll så kunde man höra att något var på gång. Så i morse hade han feber, hostar och snorar som bara den. :( Tycker synd om honom. För det är aldirg kul att vara sjuk.

Jag då, jag har sökt till en massa skolor, som det bara är att hoppas på att jag kommer in på någon av dom.

Affärshögskolan - Företagssäljare/Affärsutvecklare
Linköpings universitet - Basår
Moa lärcentrum - Omvårdnadsprogrammet
KompetensUtvecklingsInstitutet - Omvådnadsprogrammet

Nu är det ju inte bara jag som har tänkt tanken "Nu kan man passa på att studera, när det är så stor brist på arbeten".
Bara på LiU så har ansökningarna ökat med 15%. Sen är det inte bara till LiU folk söker utan till alla andra skolor med. Så för mig är det bara att hoppas att jag kommer in någonstans.

Jag har väldigt små chanser att komma in på både Moa och KUI, då jag har fullgjort gymnasieskolan. De som inte har det hamnar längst upp på listan, medan jag som har fullgjort hamnar längst ner. Det suger lite grann faktiskt.

Nähe, nu ska jag hoppa in i duschen.


@-->-----

När vi var en hel familj

Satt och tittade på några gamla bilder jag har på en skiva, och de var från sommaren 2002 tror jag. Vi var iaf i Bulgarien/Sunny Beach hela familjen. Samma år bara några månader senare splittrades hela familjen = mamma och pappa skiljde sig. Jag och min bror var de som klarade oss bäst i denna härvan. Den som verkligen hamnade i kläm var Mimi, min älskade lillasyster. Det tog år innan hon började må bra efter skiljsmässan. Och bara att Mimi mådde dåligt mådde vi andra också väldigt dåligt. Kommer ihåg när jag var 16år och hade flyttat upp hit till Linköping, både min mamma och min pappa ringde mig varsin gång och storgrät i minst 20minuter. De bara grät, sa inte direkt något. Det kan jag lova att det var jobbigt att höra mina egna föräldrar gråta. Jag var 35mil bort och kunde inte direkt göra någonting.

Idag mår min lillasyster mycket bättre, och det gör väl vi andra också. Men jag saknar ofta tiden när jag var yngre/liten då jag kunde prata med min pappa. Då han verkligen visade att han brydde sig. Jag vet att han bryr sig idag..
Men under de tre åren jag bodde på skolan ringde han högst 5 gånger självmant, de andra gångerna var det jag som bad honom ringa eller så ringde jag. Han är fortfarande jätte dålig på att höra av sig. Jag har bott i min lägenhet över ett år, han har aldrig varit uppe och hälsat på.
När jag väl är nere i Falkenberg, inte ens då ringer han, även fast han vet att jag är nere. Det gör så fruktansvärt ont.

Mamma har alltid stöttat mig och vart uppe och hälsat på ett flertal gånger. Jag älskar hela min familj, mamma, pappa, Christoffer och Mimi.
Pappa har fått två med sin tjej (hon hade ett barn sen tidigare), dessa barnen ser jag inte direkt som mina syskon. Men jag skulle aldrig vilja att något hände dom.

Lite bilder från Bulgarien/Sunny Beach...
Mamma, pappa, Mimi och jag


Mimi, Stoffe, jag

Stoffe, jag

Mimi, jag

Pappa, Mimi, jag, Stoffe


Jag saknar min familj, framför allt min pappa.

Middag ute och bio

Igår så hade jag en super mysig och jätte trevlig kväll med min Figo <3

Vi åkte in till stan vid sju, gick och hämtade ut våra biobiljetter och sen gick vi och kollade vilka restauranger som var öppna. Det blev tillslut China, och det var god som som fan. Jag åt med pinnar medan Figo åt med både pinnar och bestick. Det gick faktiskt jätte bra för mig att äta med pinnar, men Figo hade inte fått in tekniken riktigt. :P

När vi hade ätit upp gick vi till jannes och köpte godis och dricka, sen gick vi till bion och väntade. Vi såg Fast and Furious, den var grymt bra och jag kan lova att det kommer en uppföljare. <3

Vi var hemma vid tolv och då var det sängen i stort sett direkt, Figo skulle upp vid sex och åka till praktiken idag. Men det var jag som var tröttast. x) Jag somnade nästan direkt, är nog fortfarande lite trött, men det ger sig.

Tack Figo för en underbar kväll! <3


@-->----

Var och badade

Jag, Anna, Tom, Figo, Skipper, Tira och Heike åkte till en sjö nu i helgen så att hundarna skulle bada. Och bada blev det, till och med lilla badkrukan Skipper gick i frivilligt. :D Var jätte stolt över min lilla fis. Skulle egentligen lagt upp en film från dagen, men det gick inte. Någon som vet om man kan och hur man gör?

Hade iaf skit kul i helgen i Skänninge hemma hos Anna. Tack!@-->----

Lite uppdateringar som har hänt

Ja, nu ska vi se. Igår så tog jag bort en leverfläck på ryggen, så nu är jag sydd för första gången. :P
Sen har jag och Anna bestämt oss för att åka till Gekås i slutet av månaden. :) Känns riktigt kul faktiskt. Just det, jag har sökt till ett basår på Linköpings universitet och till Affärshögskolan. :) Hoppas att jag kommer in på någon av dom iaf. Är lite pirrigt.
Vardagsrummet är ommöblerat och hela lägenheten är städad och ren, köket är rent förutom lite disk sen igår kväll.

Jag har funderat på att blada lite med Skipper, men det är fortfarande mycket grus kvar ute, och jag är inte jätte duktig på bladesen. :P Så det får väl vänta tills helgen, då får Figo följa med och vara min stöttepelare så jag inte trillar. x)

I helgen så kanske det blir ner till Skänninge och hälsa på Anna och kanske ta Sharpman på vägen dit eller hem. :)
Nähe, nu ska jag titta på lite tv och sen gå ut med Skipper. :D

RSS 2.0