Tillgjort

Ja, det var ju en sjuhelsikes skillnad på att fira jul hemma och att fria jul med Figos familj. Det kändes påtvingat. Långt ifrån all värme och kärlek jag brukar känna när jag firar med min familj och släkt.
Det var inte otrevligt eller nått sånt, men kändes som sagt påtvingat. Saknade verkligen mormors julköttbullar. Det är så snuskigt goda. Hehe, bad mamma att hon skulle se till att mormor sparade några till mig och Figo nu när vi kommer ner.

Ska väl ta och fortsätta titta på filmen nu..


God jul allihopa!


@-->-----

Vrf blir det alltid såhär?

Fan vad trött jag börjar bli på mig själv. Kanske inte så konstigt heller, då jag misslyckas med skolan. Nu är jag tvungen att göra två omtentor i januari. Det kanske till och med blir en tredje, beroende på hur jag gör ifrån mig på morgondagens tenta i fysik.
Det var kanske bara 13 eller 14st som kuggade på kemi tentan, av 120! Känns verkligen tungt nu och som att jag har tagit mig vatten över huvudet. Vem vet, det kanske jag har. Det är ju det som kommer märkas i slutändan.

Vilket jullov jag får, plugga matte och kemi. Känns inge roligt alls. Igår försökte jag plugga lite fysik, men det gick bara inte. Så jag ska försöka snart igen, hoppas bara denna tentan går vägen annars vet jag inte vad jag gör.

@-->----

Tittar på film själv

Redan kl.18 blev jag själv här. Eller själv och själv vette tusan, Figo gick och la sig. Han hade vart uppe hela natten så han får skylla sig själv. Så nu tittar jag på "matte söker husse" eller vad den nu hette.
Filmen jag tittar på är en jätte fin kärleks film, som förklarar en hel del som man inte alltid tänker på.

Nu blir Falkenbergs resan av iaf, hittade två billiga resor. Ska bli skönt att få komma hem lite, då kanske jag kan få lite hjälp med matten. :P Vi åker den 26:e december och kommer hem den 5:e januari. Men jag måste hitta skjuts till Falkenbergs station när vi ska hem, för mamma och micke drar till Indien den 4:e januari.
*suck* Jag vill också åka utomlands, fast med Figo. Visst det skulle vart kul om mamma och Micke också följde med.

Detta blir första julen utan min famlij, visst det blir med min extra familj = Figos familj, men det kommer endå inte vara samma sak. Fast nu får jag ju faktiskt träffa min famlij bara 2 dagar efter julafton.
Ska försöka hälsa på så många vänner jag kan när jag är nere. En som jag bara måste träffa är Kimmen, hon har ju fått en liten dotter den 6:e eller 7:e december. Sen har jag inte träffat henne på länge. Okej, jag är inte nere så ofta, så det räknas faktiskt som en ursäkt. ;)

Vad som händer på nyår är fortfarande ett stort frågetecken. Har ingen aning om vad som händer då. Men det löser sig säkert. :D

Nähe, ska fortsätta titta på filmen nu.

@-->----


Usch fy och blä

Vi fick ut hur våra kemilärare skulle svarat på frågorna i tentan. De svaren jag kommer ihåg som jag svarade på räcker inte för att bli godkänd. Fan jävla helvetes skit. Så jag ber och bönar att jag kommer klara fysik tentan på måndag. Jag har ju redan omtenta i matte, och nu antagligen i kemin med. Blir så jävla trött på att misslyckas hela tiden. Känns som att jag kan plugga bäst jag vill till en tenta, men det räcker aldrig.

Nej, nu ska jag laga mat och sen vet jag inte. Hänga mig själv kanske.

@-->---

Lilla fisen då

Det verkar som Skippers medicin fungerar. Fan vad skönt, då slipper jag att kastrera honom. :D

Idag kände jag att det gick hyfsat bra på fysiklektionen, synd bara att kemi tentan är först. Men jag har gett mig fan på att klara den. Skulle egentligen pluggat när jag kom hem idag, men det slutade med att jag ofrivilligt somnade i soffan. Det var gör skönt att sova lite extra, även fast jag skulle behövt den tiden till att plugga.

Skit samma, hela fredagen blir att plugga kemi med ett par vänner som ska komma hit. Ska bli kul och bolla lite idéer ang kemin.


Igår fick jag en känsla.. Det var känslan av julafton när jag var yngre. All den värmen och kärleken jag kände då. Det värmer mig bara jag tänker på det nu. :) I år blir det julafton med Figo och hans famlij. Nyår vet jag fortfarande inte vad som händer och en resa till Falkenberg får vänta till nästa år.

Just det, nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag vill läsa efter basåret. :D Sjukgymnast vill jag bli. Så nu är det bara att se till så jag kommer in på det programmet också.

Saknar min familj, ni vet att jag älskar er! <3

@-->----

Nu börjar tiden tryta

Usch, tenta nästa vecka, och sedan veckan efter det. Desstuom måste jag plugga matte under jullovet. :( Men skit händer.
Kunde inte sova i natt, för att Figo knäade mig. Grr, men det kunde inte han hjälpa då han sov. Men jag är skit trött och ska väl ta itu med köket snart och sedan fixa tvätten. Ska bara hitta orken någonstans.

@-->----

Fan också

Suck. Det är tur att jag inte går så länge i skolan i morgon. För när jag kommer hem så blir det direkt ett samtal till veterinären, och antagligen en resa dit också. Fan, kan inte Skipper bara vara frisk?

Idag åkte jag, Julia och Mats till skolan tidigare och pluggade. Det var skönt, och jag fick gjort mycket på lektionen med. Vilket är tur då jag kan skippa lektionen imon, för de vi ska göra då, gjorde jag idag. :) Men anledningen till att gå tidigare är inte rolig alls. :(

Sen är Falkenbergs resan inställd. Den blir av om det ploppar upp en bil som inte drar alltför mycket, som vi kan låna.

Nej, nu är det ögon på skolan, och sen på Skipper självklart så han inte blir sämre.
Nu ska jag glo på Greys anatomy

@-->----

RSS 2.0