Fredag då

Jaha idag var det fredag. Denna veckan har gått skit fort, ifs det tycker jag att de senaste åren också gjort. :S jag vill sakta ner tiden lite, känns som att jag inte hinner med allt. Det är väldigt jobbigt att känna istortsett hela tiden att man inte hinner med allt för att tiden går så fort.

Ikväll blir det kanske att dricka lite, har inte druckit på en månad, känner mig duktig. :) Sen ska jag hämta min film hos min sk "vän" som jag har skrivit om tidigare. Hon hörde av sig innan idag, och ville att jag och min kille skulle komma bort och fika. Då ljög jag lite och sa att min kille skulle iväg, men att jag kunde komma bort och hämta filmen. Då "lät" hon inte lika glad efter det, men att jag fick komma bort. Då ska jag tala om för er som läser detta, att hon kommer få en så fet utskällning så hon verkligen kommer att veta att hon lever när jag är färdig.

Jag kommer må så bra efter att jag har fått skälla ut henne kan jag lova. Längtar nästan tills jag ska dit..

I natt var första nätten på säkert 4-5månader som jag sov gott. De andra nätterna har jag antingen vaknat för att jag har drömt en mardröm, eller så har jag vaknat flera gånger under natten utan anledning. Det har vart riktigt jobbig, men nu är jag utvilad och på hugget. :) *moahaha*

Ska ta och klä på mig nu, och sen ut med min älskade skipper.

29:e januari kl.20.42

Idag orkar jag inte skriva så mycket. Det mesta av dagen har väl bestått av att pilla på min nya mobil. :) Sen har jag vart barnvakt med. Det var väl i stort sett allt. :P

Träna och virriga busschaffisar

Det var riktigt skönt att sova lite längre i dag. Igår så var jag och provjobbade första dagen, ska tillbaka i morgon och fortsätta provjobba. Men det var ett riktigt härligt gäng som jobbar där, så det kommer inte vara några problem med trivseln iaf. :)
Om en timme sitter jag på bussen, för jag ska ut och träna idag. Kommer att bli en dubbelrunda så att min sjukgymnast blir nöjd. :P
Busschaffisarna igår var hel virriga, minst sagt. När jag skulle till jobbet, då var bussen knöfull och sen var det en kille som ville av vid en hållplats, där det också stod folk som ville på. Vad gör busschaffisen? Jo han kör bara förbi!
Sen vet jag inte riktigt vad chaffisen höll på med förutom det, för han stannade mitt i vägen ett par gånger, och det var varken rödljus eller väjningsplikt, han bara stannade.
Sen när jag skulle hem så vet jag inte vad den chaffisen tänkte på men han höll på att köra helt fel. I en fyrvägskorsning skulle han höger, då kör han rakt fram, och försöker sen backa tillbaka för att kunna svänga höger!
Den resan slutade med att han var tvungen att åka mot resecentrum igen och sen köra rätt väg. Inte nog med det!
Två tjejer skulle av vid abisko, och de hade tryckt på stoppknappen, men stannade busschaffisen? Nej, han fortsatte köra två hållplatser till, innan dom fick gå av.

Nu måste jag göra frukost och sen ta på mig träningskläderna. :D Ska bli skönt att träna lite.

Intervjun

Intervjun gick bra idag, ska dit imon och provjobba i några dagar. :) Hoppas att jag får det så att jag slipper soc någon gång. Skulle vart så jäkla skönt. :)

Garaget bilder

Far och son. :)

25 januari 17:10

Idag så har jag vart med Figo <3 och hans pappa i garaget. Egentligen var det meningen att jag skulle tränat agility, men det var en kurs idag så jag ville inte störa. Därför vart det garaget. Jag kan lova att Figos pappa kan reta gallfeber på mig ibland.
Annars så har det inte hänt så mycket, ska ta hand om tvätten när jag och Figo <3 kommer hem sen. Vi ska till Figos pappa och styvmor och fika lite, sen ska Carina (styvmodern) klippa Figo, vilket verkligen behövs. :P

Lägger in några bilder sen på hur dagen var i garaget.

Agility och budget

Igår så åkte jag och Anna ut och tränade lite agility. Det var gött att få komma ut lite, även fast det blåste och var skit kallt.
Jag hjälpte Anna med några knep som hon kunde använda sig av. Det var roligt att lära henne dom. :) Evo var jätte duktig, och Skipper gjorde allt galant som vanligt... Förutom platta tunneln. Jag tycker att dom ska ha ett lättare släp på den när det gäller mindre hundar, sen tyngre på medium och large hundarna. Ska lägga in det som förslag. En sak som var lite tråkigt förutom vädret var att det inte var så många hinder ute, men det gick ändå. :)

Idag så ska jag göra min budget för denna månaden, vilket jag hoppas blir rätt nu också. Det vart ju lite fel förra, så jag måste verkligen skärpa mig när jag gör denna... Vill inte hamna på minus på kontot en gång till, då dom på bara en och en halv vecka har dragit 150 spänn (min bank alltså). I avgift för att jag låg på minus. Det sög lite kan jag ju säga.

Annars så händer det inte mycket idag, ska tvätta vid fyra, och det är en del tvätt. En sak som är väldigt dumt och irriterande med den tvättstugan jag har är att dom bryter strömmen helt kl.22 när min tvättid slutar. Det borde dom fixa så att strömmen bryts vid halv elva elva ist. För du ser absolut ingenting när du kommer in i tvättstugan då de har brutit strömmen.

Nähe, dags för mitt morgon te. :)

Varför?

Idag har jag varit snuskigt trött. Kan lova att jag kommer sova länge imon, iaf försöka. Sen kommer jag aldrig äta nudlar igen. Gjorde det idag och mådde så illa, så jag höll på att kräkas.

Nähe, jag ska gå och ta bort sminket nu, och sen slappa eller sova.

Det gör mig så förbannad!!!!!!

Förra året eller rättare sagt i vintras så blev jag och min kille övertalade att komma och förfesta hos en "vän", för att hennes kille var på julmiddag med sina arbetskamrater. Sen skulle vi med henne ut på krogen, och detta gjorde vi. Sen kom hennes kille till den krogen vi var på och alla åkte hem till dom för att efterfesta. När vi kom hem till dom så var någon tvungen att gå och hämta min hund, så han slapp vara ensam. Denna någon blev jag och "vännens" kille, för att hon var för full. Fråga mig inte varför det inte var jag och min kille som gick och hämtade hunden... Så iaf, jag och hennes kille gick hem till mig för att hämta hunden, medan min kille passade henne, eller vad man nu ska säga.

När jag och hennes kille kommer tillbaka sitter hon och "predikar" hur hon vill vara min vän med mera. Sen kläcker hon ur sig att min kille skulle vara intresserad av henne, och att hennes förhållande är ostadigt och en massa annan skit.
Kvällen slutade med att jag gick hem till Anna för jag var förbannad, och min kille däckade i min "väns" fotölj.

Dagen efter säger min kille att min "vän" och hennes kille hade bråkat som fan, och att hon hade sovit i soffan och hennes kille i sängen.

På nyårsafton berättar min kille att min "vän" försökte förföra honom!! Han trodde inte det var viktigt att jag visste detta, sen är inte min kille så jätte duktig på detta med "tjejspråket" eller vad man ska kalla det. Men jag litar på min kille, så det är ingen fara. Säger bara att min "vän" ligger långt ner på min vänner lista. Vill inte riktigt skriva hur jag egentligen känner för henne här.

Sen i natt så drömde jag 2ggr, att min kille och min "vän" hade sex. Anledningen till att jag skriver 2ggr är för att jag vaknade och somnade om. Det var en riktig mardröm.

Denna händelsen i vintras har stört mig något enormt, och jag tänker på det minst en gång om dagen. Jag vet att det är onödigt att lägg energi på det, men kan inte hjälpa det. Nu när jag skriver detta så skakar jag, för jag är så fruktansvärt förbannad på henne. Att hon ens vågar sitta och titta mig i ögonen och "predika" hur hon vill vara min vän, direkt efter att hon försökt förföra min kille!!

Arg!!!! Nähe, nu ska jag gå en långrunda med Anna, Skipper och Evo. Så jag får lugna ner mig lite.

Trött efter träningen

Jahopp, då har man vart duktig idag med, vart och styrketränat i en timme. Ska tillbaka dit imon med för samma sak, fast imon så ska min sjukgymnast hacka på mig under tiden jag tränar. Hehe, nej men han kommer antagligen öka min träning har jag en känsla av. Jag kommer att döööö, om han gör det.
Sen på torsdag ska jag till Kunskapstorget och snacka med någon om att börja plugga till hösten. Det kommer först bli ett "basår", och efter det om jag har tur och kommer in, så ska jag läsa civilekonom programmet. :D Allt som allt kommer detta ta mig 5år att bli färdig. Men det kommer det vara värt. :)

Vad trött jag är nu, men jag har så mkt skit som måste göras idag med. :( Orkar egentligen inte, men som sagt måste.

Glas överallt

Jag blir så trött på alla snorungar som slänger glas på trottoaren, bara för dom tycker det är kul. Det är skit jobbigt för oss hundägare att hålla utkik efter glasskärvor när vi är ute och går. Veterinärkostnader för en uppfläkt trampdyna är inte billigt, och det är vi ägare som får stå för det. Kan inte ungarna bara fatta att det är oschysst att kasta glas på trottoaren? De kanske vill betala för skadorna som kan uppstå på hundar, och på människor med?


Siamesiska tvillingar

Hann se lite av en dokumentär som gick på fyran innan, och det handlade om siamesiska tvillingar. Två tjejer eller vad man ska säga. De delade samma kropp, men hade varsitt huvud. Då kom jag och tänka på vem som styr vilken del av kroppen.
Det var häftigt att se dom göra saker som vi tar förgivet, som skriva eller torka sig i arslet. Hahaha nej, men vardagliga saker. De var två helt olika personligheter också, den ena ville börja i college långt borta medan den andra ville bo nära. Sen ville de studera till helt olika saker. Sen tänk när dom får jobb, blir dom anställda som två eller som en person?

Jag har annars varit väldigt duktig idag. Ja Figo har också vart duktig. Vi satte upp rullgardinen i sovrummet och flyttade på persiennen som var i sovrummet ut till vardagsrummet där den ska vara. Sen fick jag rycket och började dammtorka överallt, ställa i ordning saker, plocka in disken och en massa annat. Känner mig riktigt duktig. :D

Det som är surt idag är att jag har så förbannat ont i min axel. Kan inte göra någonting med min arm känns det som just nu, men den skiten måste jag stå ut med. Hoppas bara att det kommer försvinna ju mer jag tränar sen.

Nähe om man ska ta ut lilla Skipper en sväng nu då. :)

Tredje gången gillt

Detta är tredje gången jag blir tvungen att skaffa en ny blogg här. Första gången så försvann alla mina inlägg och andra gången var det någon som hade skickat ett virus så alla mina inlägg försvann.. Vilket jag tycker är väldigt svinigt gjort.

Kan lova att jag kommer byta blogg om detta händer igen, för det är inte kul alls.

Idag så var jag och Figo på ikano, köpte en ny dörrmatta, en större. Vilket såg väldigt bra ut i hallen när den kom på plats. Senare så kommer Jocke hit och ska spela lite PS3. Jag skulle egentligen tränat idag, men jag vaknade med världens huvudvärk och detta var jag inte ensam om, Figo hade också huvudvärk när han vaknade. Kan undra vad vi gjorde mot varandra när vi sov. :P

Välkommen till min nya blogg!

Som sagt, tredje gången gillt.

RSS 2.0