Fan vad hoppet försvann fort

Igår fick jag hem två brev från kommunen. Det var från två av skolorna jag har sökt till, de jag hade hoppats mest på att få komma in på. I båda breven stod det att jag inte hade kommit in och låg kvar som reserv. :( Sög ganska mycket.

Sen har jag bytt bank, blev trött på att min gamla bank krånglade så mycket, så jag gick och bytte. :)

En sak jag har börjat tröttna på är vänner man pratar med i telefon som säger att dom ska ringa upp, men som inte ringer upp. Men vad ska man göra.. Nähe ska snart göra nått vettigt.


@-->-----

Grilla

Igår kväll tog jag och Figo cyklarna och cyklade till Lambohov, vi skulle hem till Kimberly och Prytz. Det blev grillning och film, svin gott. :) Filmen vi såg var Benjamin Buttons otroliga liv. Jag hade höga förväntningar på den filmen, men förgäves. Den var skit seg att titta på, sen var den skit lång. Så vid ett trampade jag och Figo hem igen.

Hade jätte trevligt. :)


@-->-----

Haha

Sitter här hemma hos Klint och Lina och dricker med lite olika folk. Blev lite full i garv när Figo plockade upp Rasmus (Idas son). Det såg ut som att det var Figos son (hur han behandlade honom). Sen sitter resten av grabbarna och sjunger med. Då kom jag och tänka på Figo som pappa och sen t ex Jocke som en full farbror. x) haha

Vårdcentralen

Jahopp, då ska man till vårdcentralen snart. Skar mig ganska illa i tummen igår när jag skulle laga mat. :S Men det är ju min vanliga tur när det gäller matlagning så jag är inte förvånad. Figo bara garvade när jag kom hem från jobbet igår. Jag tror att han har gått och väntat på att något sånt här skulle hända mig, i smyg. :P Men men, shit happends.

Ikväll åker Skipper iväg. :'( Nej, det är inte så illa. Kimberly ska passa honom i morgon och då var det smidigast att hon hade honom ikväll. Detta är för att Skipper ska slippa vara ensam så länge i morgon när både jag och Figo jobbar. Jag kommer jobba från 10-16 och Figo från 7.45-16.15 tror jag det är. Så då får han lite sällskap under dagen. :)


Nej, om man ska slänga i sig lite mat innan man ska till vårdcentralen och plågas.


Hopp hopp..

@-->-----

Ett år närmre döden

Jepp, igår fyllde man år och desto äldre man blir desto mindre betydelsefulla blir födelsedagarna. Även fast större delen av dagen var som alla andra dagar så hade jag riktigt trevligt. Åkte hem till Kimberly på förmiddagen och var där till fem tiden. När jag kom hem kollade jag banken och sedär! Jag hade fått mina skattepengar. :) Fram till halv sex, sex slappade jag mest och väntade på att Figo skulle komma hem. Han fick inte direkt någon lugn stund när han kom, det blev direkt in i duschen och upp till centrum för att handla fika.
Vid sju tiden kom hans familj för att "fira" mig lite. Fick ett par datorhörlurar av dom. Tack så mycket! Det ironiska med hörlurarna är att Figo hade köpt ett par nya samma dag. :P Men det var en fin gest. :)
Vid nio åkte hans famlij hem, och vi åkte till Guldfisken för en liten födelsemiddag. :) Det var skit gott, och jag fick en tequila rose gratis för jag fyllde år. (OBS det var en shot) Men gott sam fan var både shotten och maten. Tack så mycket Figo <3

Efter middan var det hem, ut med Skipper och sen sängen.

Idag så blir det lite krångligt med tiderna tycker jag. Ska börja jobba kl.17 men sen har jag tvättstugan 16-22, och Figo är väl hemma vid sex. Jag tycker inte om när tvätten ligger för länge i tvättmaskinen.
Men det blir till att slänga in en tvätt precis innan jag ska med bussen, sen har jag ingen aning när jag kommer hem men Figo skulle fixa med resten av tvätten. :) Så ska jag laga mat idag med, blir färsbiffar i tomatsås och potatis. Super gott. :)

Nähe, om man skulle ta och hoppa in i duschen och göra sig i ordning och äta lite frukost?


@-->-----


Suck on it MF! :P

Tjohoo! Jag fick jobbet! Jag börjar på onsdag kl.17.00. Ska bli riktigt gött att börja jobba igen. Fan vad nice det ska bli att tjäna pengar! Är snuskigt glad just nu.


Det blev 49st. :)

Annars idag har jag bakat kanelbullar och myst med Skipper. Ska snart börja med maten, så att den är nästan färdig när Figo <3 kommer hem. Hehe han vet inte att jag har fått jobbet än. :P Ska bli intressant att se om han blir glad. :)
Senare ikväll ska vi upp till Sörgårdsgatan och fika. Självklart tar jag med mina nybakade kanelbullar. :D

Nähe om man skulle ta och gå ut med lilla parveln?

OBS! Gammal bild.


@-->-----

Fått mycket gjort

Idag trodde jag aldrig att jag skulle orka med allt som "måste" göras här. Men det gick efter lite köttfärslimpa i magen. :) Jag  borstade Skipper, klippte hans tassar, dammsög lägenheten och plockade upp tvätten. Sen fixade jag dessutom i ordning lite av disken. Måste vänta tills diskmaskinen är färdig innan jag kan fixa resten i köket. Den är ju kopplad till kranen. :S

Imorgon blir det till att klippa sig! Jippie!!! Har inte klippt mig på 1 och 1/5 år. :S Så nu är det verkligen dags att klippa sig, sedan på kvällen ska jag på arbets intervju på Catapult. Jag var där på intervju förra året med, men allt slutade med att jag hamnade på Addici ist. :P Men denna gången hoppas jag mer på Catapult om det är samma härliga atmosfär. :) Men det får jag veta nästa vecka om jag fick jobbet.
Arbetstiderna är inte de roligaste mån-tors 12.45 till 21.00 sen fredagar 10.00 till 16.00, men det som är fint är att dom har kollektivavtal. :)

Håll tummarna för mig nu!

Nu kom Figo <3 hem så jag ska pussa lite på honom innan jag spelar en liten stund. :P

@--->-----

RSS 2.0