Saknaden är enorm

Jag saknar något enormt mycket att ha en häst att åka till varje dag. Att bara få  mysa i stallet, stå och rykta i flera timmar och mocka skit. Stall är min fristad, där känner jag ett lugn som jag inte känner någon annan stans. Kan lova att så fort jag får ett jobb, ett fast jobb och tjänar hyfsat med pengar då kommer jag köpa mig både en bil och en häst. Bilen är så att jag kan ta mig till stallet. :P

Det går inte beskriva hur mycket jag saknar att vara i ett stall med min egna häst.R.I.P Medik ox

Min älskade lillasyster <3Fan vad jag älskar min lillasyster, och saknar henne så det gör ont ibland. Blev tårögd när jag såg videon och låten är inte helt dum heller.

@-->-----

Ex och pojkvän i samma lägenhet i 4dagar

Japp, torsdags förra vecka kom mitt ex Jonas hit och skulle bo här till söndag. Han skulle tävla i Magic på univeristet, vilket inte gick så bra som han hade hoppats. Själv fattar jag inte ett skit om det spelet. :P
Figo och Jonas kom riktigt bra överens faktiskt, men sen har de en hel del gemensamt också. :)

Så allt var frid och fröjd i helgen. Kul att träffa Jonas igen, har inte träffat honom sen 2007. Annars är det inte så mycket mer som har hänt.


@-->-----

Tvätta

Japp, idag är det tvättdag och ganska nödvändigt. Hade knappt några rena kläder.

Vad som annars har hänt idag, gick upp tidigt och åkte med Mulla till stallet där hon och jag red ut. Super mysigt även fast det regnade. Mulla red självklart på GT och jag red på Frazze. Jag har ridit på Frazze en gång tidigare, och då var han super seg, men idag så var det ett rejält sug i honom och han ville bara fram hela tiden. Skit kul. Jag satt och skrattade nästan hela rundan åt just Frazze. Hehe, Mulla tror nog jag var dum i huvudet. :P

Efter stallet vart det hem, duscha och göra i ordning tvättpåsarna så att dom skulle vara färdiga tills min tvättid började. Sen efter en kort stund kom Mulla igen och hämtade mig, då drog vi till Squash hallen och solade solarium i 20min. Riktigt gött, men gud vad trött jag vart efter åt.

Nu måste jag ner till tvättstugan igen. *suck* Detta förbannade springandet fram och tillbaka. :( Men jag får iaf rena kläder. :)

@-->-----

Vill gå

Jag är extremt sugen på att gå på krogen så man kan dansa lite. Det känns som ett sug i hela kroppen. Får väl se om jag hittar någon som vill följa med när jag får lite pengar över på kontot. Då blir det någon annan krog förutom Plaza. Känns som att jag jämt är där när jag är ute, vilket jag oftast är med. :P
Nej, nästa gång ska jag in på Platens eller något annat ställe där jag inte vart innan. Det går inte riktigt att beskriva hur sugen jag är på att dra ut på krogen och dansa. Skulle vart kul om det var ett tjej gäng som drog ut. Men sen känner jag inte så många tjejer här. Hmm, får se vem eller vilka det blir som följer med.

De som vill följa med, säg bara till!

Ska dra in i duschen nu och sen göra sig i ordning lite.


@-->-----

Här är den låten jag menade!Nähe annars så har det inte hänt så mycket! Tagit det lugnt hela helgen vilket vart väldigt skönt. Nu ska jag titta på filmen som går på 4:an. :)

Ha det super!


@-->------

Torsdag

Jaha vad ska man hitta på resten av dagen då? Har ju redan diskat och vart ute på långrunda med Skipper. Är ganska trött idag med. Hade svårt att somna igår då Figo snarkade hur han än låg. Lite irriterande måste jag säga.

Jag fick precis torka upp spya, jätte trevligt. Skipper tyckte väl att jag hade för lite att göra. :P

Nähe får ta itu med något nu.

@-->----

Var som sagt i garaget i helgenFigo skulle sätta in högtalare i hatthyllan på volvon. Detta gick väl bra, men sen när sladdarna var dragna så orkade han inte koppla in dom. :PSkipper var självklart också med. :)Det var riktigt synd att det blåste som det gjorde, annars skulle det vart snuskigt varmt den dagen. :( Vill att det ska bli riktig sommar så man kan sola lite, orka gå till ett solarium. :P

Idag så ska jag och Figo åka till Norrköping och hämta hans nya mobil. Så ikväll lär man inte kunna prata med honom. :P Sen får man se om Jocke följer med.

Nähe om man ska gå ut med Skipper och sen orka diska.

@-->-----

Färsbiffar

Idag ska jag ge mig på att göra färsbiffar, potatis och någon sås till. Hoppas att det kommer gå bra.

Valborg helgen var rolig och lång. Hade riktigt trevligt på festen vi var på på valborg. Många trevliga personer och sen en som stack ut som bara den. Orkar inte dra hela här. Men kort och gott en riktig diva som trodde hon var bättre än alla andra, som väntade på att någon annan skulle öppna dörrar för henne. Kan lova att jag fick mig många skratt när jag såg hur hon betedde sig.

Idag skjutsade jag Carina och Hubbe till Valla djurklinik. Hubbe skulle ta några blodprover som såg bra ut. Det som ska nämnas är att Hubbe är 13år gammal.

Jag skulle egentligen städat idag, men tiden har inte räck till riktigt, så det får bli en städdag i morgon ist. Just det, ska förska komma ihåg att ringa en elektriker och kolla hur mkt det kostar att koppla in tvättmaskinen.

@-->-----

RSS 2.0