Förstår inte..

När jag vaknade imorse kände jag mig inte trött alls. Bara tungt att gå upp när det fortfarande är mörkt. Men sen på fysik föreläsningen i eftermiddags så märktes det verkligen hur trött jag var. Satt och asgarvade i säkert 10min, nästan helt utan anledning. *ooops* Men kul var det iaf.
När skolan var slut frågade Julia om jag ville följa henne hem, då hon hade cykel. Det gjorde jag, men båda två gick då jag hade tagit bussen till skolan.
Figo hade vart jätte gullig och fixat maten tills jag kom hem, men jag var för trött för att äta. Så jag åt bara lite. Vi ska snart upp till Arne och Carina för att fika, egentligen orkar jag inte men vi lovade igår.

Imorgon ska vi sitta kvar i skolan för att skriva labbrapport. *suck* Det suger att göra det. Men det måste ju göras för att jag ska kunna avsluta kursen.

Nähe, nu ska vi visst röra på oss.
@-->---


Myspys fredag

Igår var det super trevligt. Jag och Figo gick hem till Julia och Mats och drack te och kaffe innan alla fyra åkte in till stan. Väl inne i stan gick vi in till Texas longhorn för att se om de hade plats för oss, men vi skulle fått vänta i 40 minuter. Så vi gick till deras granne; Grekiska kolgrill baren. De var jätte trevliga där, och maten var snuskigt god. :) Efter maten gick vi till SF. Mats och Julia gick in till en salong för att se New Moon, jag och Figo gick till en annan salong och såg 2012. Det var en riktigt bra film. Jag fick dock lite ont i nacken då vi fick platser på andra raden. Men det gick ändå.

Efter filmerna åkte vi hem och gick till sängs nästan direkt. Båda var väldigt trötta.

Tack Julia och Mats för en jätte trevlig kväll!

@-->----

Full utredning

Idag var jag på vårdcentralen för att kolla vad det är för fel på mig. Har haft ont i mina leder ett bra tag nu, så jag tyckte att det var dags att kolla upp det. Min läkare sa bara "berätta nu", hur lätt är det att bara berätta rakt ut? Hålla reda på när allt började och skit. Det gör ju inte jag. :P

Men i morgon ska jag iaf tillbaka på fastande mage och lämna blodprov, så de kan testa allt som går att testa typ. Ska bli intressant och se vad dom säger sen.

Nu orkar jag inte skriva någe mer.


@-->-----

Mycket som har hänt

Det har hänt en massa saker på senaste tiden.
En av dagarna när jag skulle till skolan så var första bussen 10minuter försenad. Det är bara 6minuters mellanrum mellan bussarna till skolan. Så jag var säker på att jag skulle komma försent. Men när jag väl kom till hållplatsen så stod den andra bussen på sin hållplats 100 meter ifrån. Det blev en spurt, problemet var när jag skulle över övergångsstället. Där det var rött ljus för gångare, så jag genade över bilfilerna, och håller nästan på att bli påkörd. Inte av vilken bil som helst heller, utan av farbror blå. De kliver ut ur bilen och vinkar mot mig att jag ska komma tillbaka. Jag bara vinkar åt dom och fortsätter springa mot bussen, som jag tack och lov hann med. Så jag slapp komma försent till skolan.

I vecka har jag dessutom blivit erbjuden mitt drömjobb som jag tackade nej till. Det var i ett galoppstall, där jag först skulle gå som lärling med lön, betald bostad och mat. Dessutom tillgång till bil. Jag skulle fått en amatörjockey licens betald genom det stället. Men det som gjorde att jag tackade nej, var först att Figo vägrade flytta till Skåne, sen är inte jag heller så pigg på att flytta till en ny stad. Triv så bra här i Linköping.

Denna helgen skulle vart en vit helg. Det blev inte riktigt så. :P
Det slutade med att jag och Figo var på krogen i fredags. Men vi hade kul som bara den. :)

Nu hade jag tänkt plugga lite, eller försöka iaf. ;)

@-->----

Missade..

Bara för jag är sjuk så missade jag skolan igår och idag, men i morgon ska jag bannemej dit. Ska få låna Julias anteckningar så jag hinner i fatt lite grann. :)

Jag saknar att rida, jag saknar Medik min älskling. :'( Jag mådde så mycket bättre varje gång jag var med dig. Inte för att jag mår dåligt nu, men det skulle vart så skönt att bara få vara med dig igen. Känna din doft, din päls och se dina ögon igen. Det kommer säkert en dag då jag har råd med minegen häst igen. Den dagen jag ska börja leta häst kommer jag vara snuskigt petig med vilken häst jag väljer. Jag vet precis hur min framtida häst ska vara. :)

Det är typ det enda jag känner att jag vet nu. För jag har inte den blekaste aning om vad jag ska läsa sen, eller vad jag vill jobba med i framtiden. Börjar bli lite irriterande nu. Jag ändrar mig var och varannan dag om vad jag vill läsa. *suck* Det enda jag vet är att jag vägrar att flytta, och att jag måste kunna ta hand om Skipper under tiden jag pluggar.

Nu ska jag till apoteket.


@-->----

Korridorfest och ont i magen

Var på korridorfest igår, var riktigt roligt fram tills jag fick ont i magen. Det gjorde så snuskigt j*vla ont, så jag kunde knappt stå upp. Det släppte i morse, men nu känns det som att det kommer tillbaka igen. Inte kul alls. :(

Vill bara tacka alla på festen igår, för en riktigt rolig kväll! :)

Idag har vi bara tagit det lugnt och lagat "Annas kyckling" till middag. Det var riktigt gott. :)
Imorgon blir det att "grooma" Skipper, dammsuga och tvätta. Får se om vi hinner till apoteket med. Annars får vi ta det en annan dag. :)


Nu ska jag spela en stund.


@-->----

Grav

Jag fick veta nu i veckan att min pappa äntligen har hittat farfars grav. Inte ens min farmor visste vart den låg. Den ligger i nordens eller norra europas största gravplatser. Det står inte ens hans namn på graven, då det är en familjegrav. Men min pappa hittade den. :D Det är jag jätte glad för, då jag länge har velat hälsa på farfar.

Tyvärr fick jag aldrig chansen att träffa honom, då han gick bort när pappa var 10 eller 12 år gammal. Kommer inte ihåg exakt när. Men nu har jag chansen att träffa honom och det ska jag göra nästa gång jag ska ner till Falkenberg.

Ikväll har jag, Linda och Figo tittat på film. Linda stack hem för ett tag sen, och nu ska jag och Figo se på en film. Lite myspys fredag idag, vilket var längesen vi hade.

I morgon blir det födelsedagsparty hos Julia och Mats, då Mats har fyllt år. Ska bli riktigt trevligt. :D

Nu har jag inte tid att skriva mer.


<3

@-->----

Nyser, snorar och mår skit

Det är inte kul alls att var förkyld eller sjuk. *usch* Vill inge hellre än att vara frisk. Fick veta tentabetyget i biologin idag, är inte jätte nöjd, men blev iaf godkänd. Ska väl inte klaga, då jag inte pluggade jätte mycket. :S
När det gäller matten, vet jag ju redan att jag ska göra omtenta i januari. Så jag har lite tid på mig att fatta den. x)

Nu vet jag vart jag ska fira jul någonstans i år, detta blir hemma hos Figos pappa och styvmamma. Ska bli trevlig, och väldigt skönt att slippa flänga fram och tillbaka som jag får göra i Falkenberg. Sedan också att slippa problemet med att få med mig klapparna hem.

Fredag den 13:e så kommer det hit en person som ska besiktga lägenheten, hoppas verkligen att jag iaf får nytt golv i sovrummet och i köket. Men det är sånt som märks.

Nu orkar jag bara inte skriva mer.


@-->---

RSS 2.0