Kan jag inte få sova

Nu börjar jag bli riktigt trött på att inte kunna sova en hel natt utan att vakna. Jag har ingen aning om vad jag kan göra för att sova bättre heller. Har försökt det mesta som man har fått tips om, men inget fungerar. Ganska retligt när man måste vara på alerten i skolan.

Dagarna börjar också närma sig både sittning och Falkenbergs resan. *jippi*

I eftermiddags kändes det som att det var fredag och att det var helg. Men icke sa nicke, det är ju bara tisdag än så länge. :(

Nu hade jag tänkt spela en liten stund och sen gå och lägga mig. Sen är det bara att hoppas att jag sover genom hela natten och slipper vakna.


@-->----

Lite att göra

Idag så har jag lite att göra. Det skulle jag kunna ha varje dag ifs, men jag väljer att inte ha det. Då skulle jag bli knäpp. Idag har jag betalat räkningarna, ska plugga och sen får jag se om jag hinner bada Skipper idag. Jag tror att Skipper bara blir glad om jag inte hinner bada honom. Finns inget han hatar mer än att bada. :P Men han är så söt när han står där i badkaret dyngsur och jätte liten. :)

Denna veckan och nästa blir det fart på kan jag lova. Denna veckan har vi en inlämnings uppgift i matten (gruppuppgift), sedan har vi sittningen den första som jag ser fram emot. Nästa vecka så blir det att åka till Falkenberg. :) Ska bli skönt att få komma hem lite. Inte för att det blir någon lugn vistelse, måste ta med alla skolböcker och plugga där med. :(

Nähe dags att kolla mailen och sen sätta igång med pluggandet.



@-->-----



F*n också

Den intervjun jag var på igår till lagerjobb gick jätte bra. Förutom att jag fick reda på de riktiga arbetstiderna som var 7-16 och inte 19-21. Så det sket sig ganska brutalt. Nu vet jag ifs inte om jag har fått det eller inte, men det kvittar ju då jag inte kan missa två hel dagar i skolan.

Idag mår man som man förtjänar kan jag lova. :S Men jag hade kul igår så det gör inget. I morgon ska jag till Julia och få lite hjälp med den här förbannade matten igen. Just nu har vi ju plöjt igenom matte A,B och C på 10 veckor, detta tar egentligen 3år. Så jag tycker att vi är ganska duktiga. :)

Nej, nu orkar jag fan inte skriva mer. Funderar på att höra med Figo om vi ska beställa pizza. :) Jag äter inte pizza, men jag äter hamburgare. :)


@-->----

Plugg under min lediga dag

Idag har jag varit duktig tycker jag. Började med att hämta ut mitt knästöd, sedan käka, gå en lite längre runda med Skipper och efter det blev det plugga. Jag började med matten, vilket jag körde fast på efter ett tag och då gav jag upp. Tänkte då att de talen kan jag få hjälp med i morgon på lektionen, men så ringde de från Academic work och ändrade intervjun till kl:14, så jag missar hela matte lektionen. Skit också. Men Linda kanske har lite tid i helgen och kan kanske hjälpa mig med dom talen? Kan ju bara hoppas.

Sedan satte jag igång och började renskriva biologin, vilket inte var så svårt. Men jag har JÄTTE mycket kvar att renskriva, men jag orkar bara inte mer ikväll. Får ta lite i taget och förtsätta i helgen..

Tittade lite på datorväskor, fy fan vad dyra de var. Jag vill ju inte ha en axelväska utan en ryggsäck. Den billigaste jag hittade låg på 700:-, och det är inte ens rätt storlek. Men Figo tror att min 15,6 tum går i en ryggsäck som passar en 15,4 tum. Jag vet inte, men det är ju bara att ta med datorn och prova. Eller ta en dator de har i butiken och prova. :)
Men väskan får vänta, har inte råd just nu med utgifter, sedan hoppas jag på att snart ha pengar till Skippers ögonlysning så han blir godkänd snart.


@-->---- <3

På fredag blir det skolk

På fredag eftermiddag blir jag tvungen att hoppa sista 1 1/2 timmen på matte lektionen, då jag ska på arbetsintervju. :) Fan vad gött det skulle vara om jag får det. Det kanske inte blir mycket extra pengar i fickan varje månad, men det är iaf lite. Så nu får ni bannimej hålla tummarna att jag får det! :)

Nu ska jag ta ut lilla Skippen så han får springa av sig lite. Just det, i morgon ska jag hämta ut mitt knästöd. :) Fan vad gött allt känns just nu, om man bortser från matten. :P Den funkar men inte så bra som jag vill.

@-->-----

Nu är det bestämt :)



Jey! Nu är det bestämt! Första gången som Figo ska följa med till Falkenberg. Den 8:e oktober åker vi tre ner. Sen vet jag inte om vi kommer hem den 11:e eller den 12:e, men det kvittar just nu. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag var nere senast, men har för mig att det var i februari/mars någon gång.

Ska bli skönt att träffa lite gamla vänner, sen ska jag upp till Elina och hjälpa henne rida två hästar, och testa hennes gammel tant. Så det blir iaf tre hästar på en och samma dag. Kan lova att jag kommer få en fin träningsvärk iaf. Men det är fint, då vet man att man har gjort nått nyttigt. :P

Idag har Figo var super snäll, han har dammsugit lägenheten. Så jävla skönt att slippa att tänka på det, har redan tillräckligt med saker att tänka på och hålla reda på. :P

Gud, vad jag saknar att ha häst, men nu kommer det förhoppningsvis bli ännu mindre tid till det. Igår sökte jag två jobb, och förhoppningsvis får jag något av dom. Det är bara extra knäck, men gött med lite extra pengar i fickan varje månad. :)

Hej hopp fisksnopp!

@-->-----

Göra om

Denna helgen blev lite bakvänd. Sån tur är så är morgondagen inte så som jag trodde att den skulle vara. Så i morgon gör jag det jag egentligen skulle gjort idag. :) Ganska smart tycker jag då.

Dagen idag började med frukost hos svärfar, sedan bar det iväg till elgiganten och biltema. På elgiganten hämtade jag min nya dator. :) Så nu kommer det bli lättare att hänga med att anteckna på föreläsningarna. :P På biltema blev det en whiteboard tavla och några färgade plast mappar. :) En slösrik dag med bra och smarta inköp. :)

Judt nu tittar jag på "En prinsessas dagbok 2 -kungligt uppdrag", och tvättar under tiden. Figo är iväg och hjälper sin faster (vars man fick en hjärtinfarkt idag) att flytta. Det skar till när jag fick höra om hjärtinfarkten. Men sådan tur är så är han på bättringsvägen. :)

Nu har jag inte tid att fortsätta skriva här, hej hopp havreflan!


@-->------

Samma tabbe

Nu har jag gjort det igen. :S Trodde att jag skulle tvätta idag, vilket inte stämde. Min tvättid är imorgon. :S Men det är sånt som händer när man har mycket att tänka på.

Imorgon ska jag hämta min nya leksak. :D Ska bli gött som fan. *hehe* Idag har jag och Figos familj gått runt i tornby och tittat på olika saker, köpt lite skit och haft trevligt. :)

Förutom att hämta min leksak och tvätta imorgon så blir det att plugga matte och förhoppningsvis bada Skipper. Detta är andra lördagen i rad som jag tror att det är en söndag med skola dagen efter. Men sån tur är, är det inte så. *pust*

Nu ser det lite ljusare ut för Falkenbergs resan också. Men när jag väl kommer ner har jag en känsla av att det kommer vara fullspäckat med saker jag ska hinna med. :S Visst det kan vara trevligt det med, men ibland skulle det vara skönt med ett lugnare tempo när jag väl är nere.

@--->------

Plugga, plugga, plugga

Igår var man ledig men stack ändå in till stan, satte sig i bibblan med Linda och pluggade matte. Idag var det skola från 8-12, och i morgon är det skola 15-17.
Denna veckan kan man kalla för ganska slapp, men det är riktigt skönt ibland. :)

Ser fram emot fredag kan jag lova. Först ska vi på exkurision (utflykt) och på eftermiddagen blir det att labba. :) Hehe, ska bli skit kul.

Den första oktober blir det sittning, och våran super schyssta matte lärare flyttade på matte lektionen dagen efter så att vi skulle få lite sovmorgon. Det kallar man för en schysst lärare. :)

Nähe, ska väl kolla facebook nu..


@-->-----

Detta kommer bli en lång men nödvändig dag

Idag kl.12-17 kommer jag inte vara kontaktbar alls. Den tiden ska jag plugga järnet. Jag vet dock inte vart jag ska sitta än, men det kommer jag på fram tills kl.12. Helgen har varit rolig och inte direkt händelse rik. Huvudsaken var att den var rolig iaf.

Hade tänkt kolla hur mycket de har andrat på schemat nu, och sen äta frukost.


@--->---------

Varför?

Jag fattar inte hur jag kan vara så förbannat trött om dagarna. :S Det börjar bli riktigt irriterande. För när jag är så trött så är det inte ens någon idé att försöka plugga. Tro mig jag har försökt, och det går icke.
I natt vaknade jag kallsvettig och desorienterad, vilket var skit läskigt. Har ingen aning om varför.. Någon som kan förklara för mig?
Det är inte första gången sen skolan började som jag antingen har svårt att somna, eller så vaknar jag mitt i natte. :S

Sen börjar man bli lite orolig för att bli sjuk, för det är väldigt många i klassen som är förkylda eller sjuka. *scary*
Det sista jag vill är att bli sjuk och missa en massa, när det redan känns som att jag ligger efter. Vilket jag inte har någon aning om. Men det löser sig säkert.

Just det kollade på gamla matte tentor innan, säger bara en sak: JAG ÄR KÖRD!
Någon som är bra på matte och vill vara min matte lärare några dagar? :P

Nähe, nu vill nog lill fisen ut en sväng.

@-->------

Jag vet..

Jag vet att jag är lite dålig på att skriva här, men orken går till lite viktigare saker just nu. Så som skolan, vänner, pojkvän och hund. Så de som följer min blogg får ha lite tålamod helt enkelt. :P

Förra veckan såg jag Money brother på Kalas, vilket var skit kul. :) Annars har det vart skolan, ta igen sig och plugga hemma. Helgen så var det fest både fredag och lördag, och denna helgen som kommer nu blir det fest på fredag igen..

Annars händer det inte mycket i veckan förutom skola och plugga mest. För det kan jag göra nu när jag har köpt nästan alla böcker. :) Jag har alla böcker som jag behöver för de ämnen vi läser just nu iaf. :D

Nähe, ska traska upp till svärfar som skulle bjuda på varma mackor. :) *mums*


@-->-----

"Barnkalas"

I fredags var det "barnkalas" på skolan för oss basårs nollor. Det enda jag behöver säga är: FY FAN VAD KUL VI HADE!

Här kommer en massa massa bilder!

Några grabbar i våra "fina" overaller! Häfver öl för fullt :)

Jag och Linda. Jag hade inte hunnit få min kalashatt än. :)


En massa folk


<Snyggaste utstyrseln på kvällen, tyvärr kom en arm i vägen>


Lite folk som snackar

Sötaste utstyrseln


Folk målar på overallerna



Alla hjälptes åt att blåsa upp ballonger




Linda och hennes mästerverk


Ballonger




Öl häfvning i full gång


Micke var så söt med sin napp, så jag var bara tvungen att ta kort på han. :)



Similla, jag och Linda




Jag och Linda i våra fina partyhattar

Allt folk började röra sig in i tältet          


Marshmellow tävling, killen i mitten vann. :)


Basårs gyckel
Faddrarnas gyckel





Sen blev det en massa dans, alkohol och glada miner.

När jag kom hem, blev det till att byta byxor då mina var blöta av svett. Kan lova att det inte finns någon ventliation i våra overaller. Efter jag hade bytt byxor gick jag och Figo upp till Ryd.

På den andra festen kände jag ingen. Men den festen ballade ur totalt, folk slogs, jag blev nästan skjuten i huvudet av en kolsyrepistol, en annan kille blev träffad i benet av den, men det var ingen fara med honom. Till slut flippade lägenhets innehavaren ut och kastade ut oss allihopa, vilket var skönt. Så jag och figo gick upp till universitetet och hämtade min cykel, sen åkte jag hem. Figo skulle följa två stycken till Skäggetorp.

Jag var hemma vid halv fyra- fyra, och då lämnade jag dörren till lägenheten öppen då jag hade fått Figos nycklar med mig. Vi sex tiden hörde jag att telefonen ringde, det var Figo som bad mig öppna dörren.
När jag gjorde det frågade jag honom om han hade försökt öppna den själv. Men nej då, han hade inte försökt öpnna den olåsta dörren själv. :P

Det var min fredag, som var både skit kul, och inte lika kul. :)

@-->----------






RSS 2.0