Croupier

Då har jag gjort två av mina tre provpass och jag har bara fått posotiv feedback av mina "övervakare" och från min chef. :D
Tycker att det är riktigt jävla roligt att jobba som croupier. Träffar massor med folk och arbetskamraterna är trevliga och snälla.

I torsdags fick jag låna volvon och jag mitt pucko kollade inte riktigt noga på vad som stod i parkeringshuset där jag parkerade. Jag slutade ca kl.02.15 och parkeringshuset låstes kl.00.00. Så bilen var inlåst i parkeringshuset. x) Sån tur var fick jag skjuts hem av en arbetskamrat. :) Så igår var det bara upp tidigt och hämta volvon inne i stan.

Men igår så gjorde jag iaf inte om samma misstag utan ställde bilen på ett helt annat ställe där den inte kunde bli inlåst. ;) Jag var väl hemma vid kl.04.00 i natt. Har fortfarande inte piggnat till riktigt, men det kommer väl.

Nu får jag vänta till den 1:a maj innan jag får provpassa igen och efter det så blir det inga mer provpass. Då blir det riktiga pass så jag kan tjäna lite pengar med. :D Jag ser verkligen fram emot det.

Den bilden bjuder jag på. :)Såg precis att jag har tävtten idag. Kan vara bra att komma ihåg det. x)

Nu ska jag gå ut med Skippen. :)

@-->----

Vad skönt det skulle vara

Just nu känner jag att jag skulle behöva prata av mig med någon som inte dömer mig och som kan komma med råd/tips eller vad man ska kalla det.
Allt med jobbet är helt underbart och jag ser verkligen fram emot första provpasset, men det finns andra saker som tynger mig. Det är väldigt jobbigt, för jag vill inte prata om det med vem som helst heller. Jag vill prata med någon som jag vet håller tyst och att det enbart stannar mellan oss två. Men jag känner inte att jag har en sån kontakt med någon längre. :(

Visst jag kan prata med F om allt. Men vissa saker vill jag hålla honom utanför. Inte för att vara elak eller nått sånt, men vissa saker vill jag prata med andra om helt enkelt.

Jag kan prata med min mamma om det mesta med men jag känner inte riktigt att jag litar på att hon är tyst om det. Tyvärr mamma, men det är så jag känner.

Sen vill jag inte heller gå till en kurator som inte känner mig.. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag vill inte gå och hålla dessa sakerna inne länge till. Det äter upp mig inifrån och får mig att må skit dåligt.

@-->----

Deklarationen

Jag har fortfarande inte sett röken av min deklaration. :S Hoppas att den kommer snart iaf.

Hehe, utbildningen igår gick väl lite si sådär. xD Vi var fyra trötta och fnittriga tjejer och en trött förvirrad kille. Hahaha, men kul som bara den hade vi.

Under utbildningen hade mamma försökt ringa. Jag har ju mobilen på ljudlös så jag hörde ingenting. Sedan när vi var färdiga och jag ringde upp mamma så hade hon nästan fått panik när jag inte hade svarat eller ringt upp. :P Vad söt hon är min kära mamma. :)

Idag ska jag iaf på intervju inne i stan, så jag hoppas att det kommer gå bra. *håller tummarna*


Nu ska jag göra mig i ordning, sen åker jag in till stan om en timme.

@-->----

Tårar

Var inne på M's sida innan och hon hade lagt ut en film på Bella. Fy fan vad jag grät då. Saknar henne. <3

Idag har det vart utbildning och i morgon blir det intervju och sen utbildning igen. Gick iaf riktigt bra idag. :)
Orkar inte skriva något mer, tänker bara på Bella. R.I.P <3

@-->---

1/4

Jag lyckades få tag på en tjej på Jysk för en gångs skull. Chefen där skulle ha ringt mig i måndags eller i tisdags, men gjorde det aldrig. Så när jag ringde igår så var hon ledig! Den jag pratade med sa iaf att dom inte hade någon plats. Så när jag berättade detta för Benny på Jobbtorget vart han helt ställd.

Så jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. :(

@-->----

RSS 2.0