Pling pling

Tidigare idag ringde det på dörren,  det var en ung tjej som stod där. Hon beskrev sig som min grannes (min granne var dement) dotter, som ringde på. Hon sa att hon hade hittat ett brev som hennes mamma hade tagit hand om för ett tag sen (rättare sagt 2008).  Så jag fick mitt presentkort som skulle ha kommit fram 2008 igår. Tur var att det går ut 2011 :P Hehe..

Näe, nu ska jag inte försöka skriva mer med tanke på vad mitt kylskåd såg ut innan ;)





@-->-----

TV

Jag skulle egentligen fått minn "nya" tv idag. Men killen ringer och säger att han tappade den när han skulle ta ut den till bilen. :S Så frågar jag om skärmen är trasig, vilket den inte var. Så vi bestämde oss för att han skulle ta hit den iaf för att se om den fortfarande fungerade.

När han kom så fungerade tv'n och höll på att söka kanaler.. Sen sa det bara blip och den var sten död. Haha, så han fick åka med den till skroten och jag köpte en sprillans ny tv ist. :)

En sånhär! :) Visst den är dyrare än 500 spänn, men jag klarar inte av en 14-15" länge till. :P



@-->-----

Fy tusan

Igår small det bara till och jag blev gör förkyld. :( Usch och fy och blä.. Det är så j*vla jobbigt att vara förkyld. Men det som inte dödar det härdar. :)
Var iaf i skolan idag. :) Vette tusan om det var jätte nödvändigt, men det känns ändå bra att ha vart där. Så snart ska jag plugga lite här hemma. Ville egentligen vart kvar i skolan och pluggat, men lilla Skippen kan inte vara själv hur länge som helst.
Han blev så glad när jag kom hem. Man blir så varm om hjärtat när någon älskar en så villkorslöst. :) <3

Imorgon blir det labb och på kvällen blir det filmmaraton med pizza hos Julia och Mats. Ska bli mys pys, hoppas bara att du kommer också. Då blir det lite extra mysigt. :)


@-->----

Förkyld

Usch och fy för att vara förkyld. :( Känns som att det sitter en elefant på mitt bröst och stryper mig med sin snabel samtidigt. :S Inte alls roligt. Stannade hemma från skolan idag, men jag måste dit imorgon.

Snart kommer F hit och hämtar sina saker. Kommer att bli lite tomt, men det löser sig säkert.

Anna har precis hoppat på bussen och åkt hem. Hehe hon har ju vart här sen i fredags. :P Sen kommer hon tillbaka i helgen igen. :)

Nähe, nu måste jag försöka plugga lite. Kommer att bli fullt ös när F kommer, bara ingenting går sönder så är jag lugn.


@-->----

Kravall

Hade riktigt kul på kravallen i torsdags. :) Tack allihop som gjorde kvällen så rolig. Jag var lagom trött igår kan jag lova. :) Sov som en gud i natt. Hehe...
Ikväll blir det fest igen, skulle egentligen gått på en igår med, men jag orkade bara inte.

Det var ganska svårt att komma iväg till frisören igår morse, men det gick och bra blev det med. :D

Nu ska jag plocka ut ur diskmaskinen och sen ner till tvättstugan..


@--->----

Jag vill, jag vill, jag vill

Guuuud! Jag vill så gärna gå på kravallen som är i morgon. Hehe, alla biljetter tog slut direkt typ. Men jag har kanske fått nys på en biljett, så jag hoppas som bara den att jag får köpa den. :)
Jag har inte viljat gå på nått sånt här, så mkt som jag vill nu, någonsin innan. Så håll alla tummar och tår nu att jag får biljetten. :D

Nähe, nu ska jag ta en öl och vänta.



@-->----

Hungrig

Satan vad hungrig jag är då. Ifs det är mitt eget fel, käkade ju bara en liten macka i skolan på lunchen. :P De brukar ändå inte servera nått gott i skolan. Imorgon blir det matlåda och en snuskigt lång dag med en massa plugg.
Vi började med kemi B idag, och tentan är den 10:e februari. Gör matten själv.. Ett j*la högt tempo. Men jag ska f*n klara det. :)

Sen kunde jag inte sova i natt heller. Vilket börjar bli en ful ovana. Det är inte alls kul.

Just det, vill tacka R för hjälpen med matten, men jag kommer säkert behöva din hjälp igen. :P

Mina nya hårfärger :)


@-->----

Trevlig helg! Sug o svälj!

Fredagen var lugn, lördagen kom Anna och Tira hit. Riktigt kul. :) Kvällen bjöd på god mat, lite snacks och sen monopolspel och alkohol. Annas ragg och hans brosa kom hit med och var med och spelade. :) Kvällen var lugn och riktigt rolig. :)

Idag har det vart slö dag = inte gjort mycket alls.

Imorgon är det skola igen, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men det är bättre än att gå hemma och inte göra någonting. :)

@-->-----

Musik

Musik är en stor del av mitt liv. Inte att skapa musik, men att lyssna på det. En låt kan väcka så många känslor och minnen. En låttext kan förändra ens dag. En låt kan göra en glad eller ledsen. Iaf när det gäller mig. Tror det passar in på fler.

Nu ska jag käka innan jag hungrar ihjäl. Sen måste jag ta itu med kemipluggandet.

@-->---

Lagom förvirrad

Shit, känns som att allt snurrar runt och jag försöker springa ikapp. Är jätte förvirrad nu, vilket jag tycker är j*vligt jobbigt. Men som den optimist jag är så löser det sig så småningom.

Dagen började kl.06.00, upp käka frukost (som jag knappt fick i mig), sen iväg till bussen och in till rese. Väl inne på rese så hoppade jag på nästa buss för att komma till skolan. Jag ville sparka in huvudet på den busschauffören! Han väntade på varenda jävel som ville på. Bussen var säker 10-15min försenad.
Kliver av bussen vid skolan 07.56, tentan börjar prick 08.00. Kommer fram till rätt sal 08.01, men dom var så snälla så jag fick gå in och göra provet direkt ist för att vänta i 30min. :)

Inte för att provet gick så bra, men jag gjorde det iaf. Kommer säkert få göra om det en gång till (tredje gången gillt ;))

Figo och hunden är i garaget, så jag ska väl träna lite och sen hoppa in i duschen. Vad som händer resten av dagen är väl att plugga lite kemi, inför den tentan som är på onsdag. *suck* Fan bara en massa tentor och problem... Men men, löser sig säkert någon gång..


@-->-----

Förfrusen

Jag har nog aldrig frusit så mycket om mina fötter innan. Det gjorde så j*vla ont i tårna, så jag kunde knappt gå. Nu vill jag att kylan ska bort, och att det ska bli sommar och varmt. :)

Vill bara tacka Carina för hjälpen också. :)

@-->---

Dumma dumma dumma

Igår påväg från tvättstugan skulle jag och Skipper busa lite. Så jag sprang iväg en bit och skulle sen glida lite (då det är som en isbana på vägen) trillar och landar med all kraft på höger höft (ryggsidan). Jag hade glömt av att jag bara hade skateskorna på mig och inte kängorna. Ont som fan gjorde det iaf, och det gör ont än idag. Men men, är man klantig så är man. :P

Är ändå glad trots mitt lilla missöde igår, min gamla mattelärare från gymnasiet ska hjälpa mig på lördag inför matte tentan. Gud vad glad jag blev när hon sa det. Varför jag blir så glad över detta? Jo, för hon är den enda matte läraren som jag har haft som förklarar så att jag förstår. :D


Det pirrar lite i magen på mig.. Snart är det dags för sökningarna till höstens program, och jag hoppas som f*n att jag kommer in på sjukgymnastprogrammet. Tyvärr är det ett väldigt populärt program, men alla får hålla tummarna för mig.
Okej, det är ett tag kvar till sökningarna som börjar i mars har jag för mig. Sen får man inte veta det exakta svaret förrän i juli. :S Äsch, skit samma jag SKA in på den utbildningen, oavsett om det blir i år eller nästa år.
Om jag inte kommer in i år (vilket jag hoppas att jag gör), så får jag jobba tills nästa år. :)


Nähe, nu blir det att spela eller titta på tv en stund.


@-->----


Hemresa

Hem resan igår var inte rolig. Började med att jag mådde illa redan när jag gick upp. Tåget var försenat, men det var ingen fara då vi hade en halvtimmes väntan på nästa tåg i Hässleholm. Så vi slapp vänta på det andra tåget.

Iaf, pappa hämtade oss hos mamma och skjutsade oss till statoinen. Vi satte oss på tåget, och efter kanske 20min, fick jag väldigt bråttom till toaletten. Spydde som en kalv.

När vi hade bytt tåg lyckades jag få i mig lite fanta. Men den kom upp ganska snabbt. :S
Äntligen hemma blev det soffliggande under täcke och sov nästan hela dagen.

Men idag mår jag mycket bättre, är inte jätte pigg och stark direkt. Det är ju för att jag inte åt någonting igår. Är bara glad att jag slipper spy mer. Så schemat för i morgon hoppas jag på lite plugg, detta har jag inte gjort hittills så det är verkligen dags, för snart är det tentor.


@-->----

90 år

Idag har jag vart hos min gammel mormor som fyller 90 bast. Pigg och klar i huvudet är hon, så det är ganska kul att träffa henne. Visst inte jätte kul att åka en timme bil dit, och sen en timme bil hem. Men det funkar. Tiden i Falkenberg har vart helt okej, visst nyår kunde vart lite roligare. Men jag hade iaf min Figo och Elina där. :) nu tror jag att vi snart är tillbaka i Falkenberg. Börjar få lite hemlängtan nu. Vill hem till min egen lägenhet i Linköping. Men det får vänta till den 5e. @--->-----

RSS 2.0