30/3

Snart är det april och jag saknar verkligen inte snön. Nu ska bara allt vatten bort och värmen ska stiga, sen är jag nöjd. :)

Ikväll ska jag på intervju på Harry's. Man kan bara hoppas att jag får det. Sedan väntar jag på svar från Jysk om jag får praktik där. Hon skulle ringa tillbaka idag, så det hoppas jag att hon gör med. :P
Om jag får lite tur för en gångs skull... Då skulle det se ut ungefär såhär; Jag får jobbet på Cherry's (som jag ska på intervju på ikväll) och sen att jag får praktiken på Jysk. Efter ett tag så får jag ist anställning på Jysk och då har jag två jobb och kan tjäna lite pengar. :)

Tyvärr kan inte jag göra nått mer än att bara vänta och göra mitt bästa om jag får antingen jobbet eller praktiken. :(

@-->----

R.I.P Bella <3 :'(

Fick för en liten stund sen veta att min gamla klasskamrats lillasyster, vilket även var min lillasysters bästa vän tog livet av sig igår kväll.
En underbar tjej som gav alla ett leende på deras läppar när hon träffade dom. Alltid glad och på gott humör och som tog hand och fanns där för min lillasyster när hon mådde som sämst. Fattar inte att jag aldrig kommer få träffa henne igen. :(

Min bror ska iaf köra upp till Eskilstuna nu och hämta hem min lillasyster, vilket är bäst för henne. Han undrade om jag skulle åka med, men jag vet ju inte hur jag ska ta mig hem sen. Så jag hoppade över skjutsen.

<3 Alla mina tänkar ikväll går till Bellas familj. R.I.P <3


Det höll inte. :(

Tyvärr så höll det inte med jobbet jag sökte och fick. Hon hade inte råd att betala ut en lön som jag kunde leva på. Så alltihopa sket sig. :(

Idag har jag, Figo och Skipper besiktigat volvon och snackat med dom på jysk, 4-tassar och rusta ang en praktikplats. Det enda ljuset med dom ställena var jysk. Hon skulle ringa tillbaka på måndag eller tisdag och förhoppningsvis har hon en plats åt mig. Då får jag iaf nått att göra.


@-->---

Bära eller brista

Imorgon kommer det att bära eller brista. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det bär. Ska på intervju på Staby Gård. Kan inte beskriva hur mycket jag vill ha det jobbet. Men det är VÄÄÄÄÄLDIGT mycket.

Annars har det inte hänt så mkt, passat Atlas och lämnat in papper till soc.

Håll tummarna för mig nu att jag ska ha lite tur i livet och få detta jobbet. *håller mina egna tummar*


@-->----

Konstigt

Igår fick jag snuskigt ont i min vänstra häl/fotled. Har ingen aning om vad jag hade gjort med min fot heller. :( För jag skulle ha märkt och kommit ihåg om jag skulle halkat och stukat den, men icke. Idag är den mycket bättre men gör lite ont ändå.
Hel konstigt tycker jag.

Jahopp, vad är detta då? Min andra eller tredje vita helg. :S Är snuskigt sugen på öl. Det skulle suttit så fint ikväll med ett par kalla. :D Tyvärr så går ju inte det, då jag inte vågar använda mina pengar! :S Vet ju fortfarande inte hur mkt jag kommer få i slutet av månaden. :(

Aja, vi hittar säkert på nått att göra ändå.


@-->----

Ryck

Hehe, jag fick ett ryck innan och började plocka undan en massa saker, diska för hand (har inget maskindiskmedel hemma) och plocka i ordning tvätten. Jag är fortfarande väldigt rastlös så efter jag fått i mig lite att äta ska jag ta mina stavar och gå en powerwalk med Skipper. Får se om Figo vill följa med. :)

Igår frostade vi iaf ur frysen, vilket behövdes. Känner inte igen insidan av min frys längre. x) Första gången jag frostade ur den sen jag flyttade hit 2008. Hahaha... Behöver jag säga mer än så?

Jag har försökt hitta en praktikplats men det är nästan omöjligt. De flesta skolorna skickar ju ut sina elever på praktik nu och då finns det inte mkt plats för mig. :( Men jag ska snacka med jobbtorget för Willys här i Skägget hade en ledig plats i april och det är ju inte så långt kvar tills dess. Så jag får se vad dom säger..

Skulle vart riktigt skönt att först praktisera på Willys och sen få jobb där. Tyvärr är chansen ganska liten, men hoppas kan man alltid göra. :)

Nu ska jag ta nått att käka och sen ut och powerwalka lite. :P





@-->---

Dagen som stod stilla

Ja det känns så iaf. Idag hade jag ett möte kl.14 på jobbtorget, jag var väl där kl.13.40. Satt och väntade till prick kl.14 då kom B och sa att jag skulle vänta lite till. Vilket jag gjorde. Varför jag skulle vänta lite till var för att jag inte behövde vara med på info mötet och att A skulle hämta mig så fort det var över. Men vad gör han ist?! Jo, han börjar med alla andra j*vlar som hade vart med på mötet ist! Så jag fick sitta och vänta i en och en halv timme innan han var färdig med de andra. Sen när det väl var min tur tog det 5minuter sen var vi färdiga och jag fick åka hem.

Det som var mest jobbigt var att jag har haft migrän precis hela dagen och det har fortfarande inte släppt. :(

En god nyhet iaf! Jag får mina pengar av soc!! :D:D:D Så jag ska bara vänta på dom sen blir det ett busskort så jag kan ta mig ut till stallet. :D Är så himla glad! :D
Nu ska jag titta på CSI.

@-->----

Underbar dag

Dagen började med att klockan ringde 9.15 och det var dags att gå upp. Ut i köket sätta på vattenkokaren och kaffe till Anna och Figo. Sedan in i vardagsrummet, dra igång tvn och titta lite i väntan på att vattnet skulle bli klart. Teet satt där det skulle och tog slut ganska snabbt. Då gick jag och Anna ut med hundarna så de fick kissa lite. När vi kom in käkade jag frukost och började packa ner mina badkläder.
Vid kvart över 11, halv 12 gick jag och Figo hem till Eva och lämnade Skipper där, så han fick leka med Atlas tills vi kom hem från badet. När Skipper blivit lämnad gick jag och Figo vidare hem till hans pappa. Där väntade hans bröder spänt på att vi skulle åka iväg till simhallen, sagt och gjort så åkte vi.

När vi kom fram fick damen i kassa hjälpa Arne lite grann då han inte hade varit i simhallen på 6-10 år. Men vi kom iaf in tillslut och gick till omklädningsrummen. Jag blev färdig ca 5minuter innan killarna och väntade utanför deras omklädningsrum. När dom kom tog vi ett dopp i "vågpoolen" innan vi åkte en tur med "utomhuskanan". Arne åkte med Hampus och deras "flotte" slog över precis i slutet. Hahaha, fattar inte hur dom lyckades med det. Men det såg väldigt kul ut. :P
Vi var kvar i simhallen i 2 och 1/2 timme och när vi var färdiga bar det av till Stångebro gatukök och åt hamburgare. Min snälla svärfar bjöd på både simhallen och maten. Alla var glada och snälla mot varandra.
Medan vi satt och åt tittade jag på klockan och den var redan 15!

Vid 15.45 skulle Johanna plocka upp mig och jag blev lite stressad. Arne och killarna lämnade av mig hemma innan dom drog vidare till Biltema. Jag hann byta om för att sedan snabbt gå bort till Pressbyrån där Johanna skulle hämta mig. I stort sett precis när jag hade kommit fram såg jag hennes bil.

Hon var väldigt trevlig och snäll. Berättade lite om Czandor och jag berättade lite vad jag har hållt på med.
När vi kom till stallet gick och hälsade på honom, säger bara guud vilken sötnos och vilken personlighet han har! :D
Efter en stund med myspys gick vi in i stallet och började mocka, fixa i ordning hans mat och sen gå ut och hämta honom. När han var sadlad och färdig var det bara ut på gårdsplanen som gällde och det var bara för mig att hoppa upp.
Det var en väldigt "grön" kille. Han såg "spöken" lite här och var, men guud så söt han är.
Vi kom till ett ställe som Czandor bara inte skulle gå förbi, han totalvägrade. Så precis innan jag var påväg att hoppa av för att leda förbi honom gick Johanna fram till mig och frågade om hon skulle leda honom. Då sa jag "Tack då slipper jag hoppa av". Då frågade hon bara "Va?". Svaret hon fick var "Ja, då slipper jag hoppa av och leda honom förbi platsen". Hon tackade mig för att jag är så envis som jag är. Men vadå ska jag låta en häst bestämma vart jag och hästen ska gå och inte? Hehe, nej skulle inte tro det. Resten av ridturen gick jätte bra, och han testade sina gränser några gånger, men fattade snabbt att det inte var lönt. ;)

Jag och Johanna kom väldigt bra överens och så fort jag får pengar så blir det ett busskort och sen vara i stallet 2-4 ggr/vecka. :D Kanske lite mer om hon behöver mer hjälp. :D:D

Jag är helt överlycklig över detta, äntligen får jag rida igen!!! :'D


Sötnosen Czandor <3

@-->---

11/3 -10

Idag har det inte hänt alls mycket. Jag och Skipper gick och mötte Figo när han var påväg hem från stan. Vi har kollat på Percy Jackson and the thunderwig thief. Tyckte att den var sådär faktiskt. Hade väl lite väl höga förväntningar. Men men, den var iaf ingen total flopp. :P

Vad imorgon bjuder på vet jag inte än, det får jag helt enkelt se. Men på lördag ska jag ha skit kul. Förmiddag eller tidig eftermiddag ska jag, Figo, svärfar och Figos bröder till simhallen och simma lite. Jag har vart sugen på att simma i säkert 2-3veckor. Sen att svärfar bjuder på hela kalaset gör det hela ännu roligare. ;) Senare på eftermiddagen vid tre tiden ska jag ut och rida. :D:D
Ska rida på en d-ponny och ska antagligen bli medryttare på Czandor. :) Det är kanske inte samma sak som att ha egen häst igen, men jag får rida iaf. :D

Det är hästen i mitten som jag ska rida på. :)



@-->----


Hehe

Nu äntligen har jag fått lite häng på det här med att designa bloggen. :) Jag har mycket kvar att lära mig, men nu är den lite mer personlig iaf. :))


@--->-----

Blivit dålig på det här

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera här, men det är ändå inte så många som läser. :P
Igår fixade jag alla papper som skulle in till soc. Iaf alla papper som dom hade skrivit att man skulle ha med. Så nu är det bara att hålla tummarna för glatta livet att jag får pengar i slutet av månaden. Är så jävla trött på detta nu. Jag vill ha ett jobb som jag riktigt trivs med.
Åhh, på tal om jobb. Min mobil ringde för ca 10min. Det var en man i andra änden som började prata om att jobba som personlig assistent. Då blev jag riktigt glad. Sedan sa att  det var först på deltid och kanske även annat arbete än personligt assistent. I ÖREBRO! Han frågade om jag skulle pendla eller flytta till Örebro, och jag sa bara att jag tänker inte flytta från Linköping. Då sa han tack och hejdå.
Jag kunde knappt höra vad han sa pga att han bröt ganska rejält och sedan var det väldigt mycket ljud i bakgrunden.

Ajja, jag får fortfarande hoppas att jag hitttar och får "mitt" jobb inom en väldigt snar framtid.


@-->---

Ett tag sen

Jag vet att jag inte har skrivit här på ett tag, men jag har inte riktigt orkat.

Det som har hänt är att jag och Figo har förlovat oss. <3


Sedan har jag hoppat av skolan och söker nu en massa jobb ist. Det var helt enkelt inte min grej med teknik och sånt där. Jag är mer praktiskt lagd. :P Jag får se hur det blir i höst om jag på något sett får CSN så jag kan plugga till undersköterska ist. För det är någonting jag verkligen vill göra. :)
Annars får jag vänta till nästa år, vilket inte är hela världen. :P Hehehe...

Snart ska jag äta lite frukost, lite sent med tanke på att jag har vart vaken i över en timme. :P


@-->----

RSS 2.0