Tillbaka kommen från Falkenberg och Halmstad

Jag har nog aldrig varit nere i Falkenberg och haft så trevligt jag hade. Sen ska vi inte prata om hur kul jag hade i Halmstad. :)

På torsdagen kom jag ner, och då vart det "tjejkväll" i butikerna i stan som jag och morsan gick på. Sedan på fredagen vart det en massa flängande i stan, fick ju låna morsans lilla brum brum. Då gäller det att passa på att köra lite. :P Samma kväll åkte jag, morsan och Micke till Klitterbadet och simmade, satt i aroma bastun (vilket var riktigt härligt), och sen satt vi självklart i ångbastun. En väldigt trevlig kväll helt enkelt.
Lördagen vart jag lite stressad. Morsan, Micke, Mimi och jag drog till Ullared (Gekås), men innan vi gick in på Gekås så stack vi till den "nyöppnade" erotikbutiken. Fanns en massa saker som jag ville ha, men hade inte pengar till det. :(
Väl inne på Gekås så var det en massa j*vla turister överallt. Jag och Mimi spang runt och mötte sen upp med morsan och Micke. Men det var nog rekord tid som jag var där inne. För det var ingen lång stund. Det enda jag kunde tänka på var att sitta i en bulldozer och köra över alla turister och deras förbannade vagnar. *grrr* Så irriterande.

Sen hann vi nästan precis hem till Falkenberg igen innan jag var tvungen att flyga in i duschen, för att göra mig i ordning för kvällen i Halmstad. Efter en nästan för kort stund kom Elle och hämtade mig, och vi åkte hem till Elina.
Vi käkade och började dricka, sen kom Emma och efter lite förfestande hemma hos Elina gick vi hem till Hannes.
Där vart jag riktigt förvånad att Jocke var där, men det var kul.
Efter Hannes gick vi tillbaka till Elina, ut med hennes hund och sen ner på stan där vi skulle hitta Per, Björn och Markus.

Det tog lite tid att hitta dom, men när vi väl gjort det stack vi till B&B och hade hur kul som helst. Kvällen slutade i Elinas lägenhet kl.07.30 (efter vi ställt fram klockan), och sen kl.08.00 vaknade jag som en och annan duracell kanin och sparkade upp de andra. :P Oops! Haha, hade bara så jävla roligt!


@-->-----

Skänninge idag

Jag och Figo sov jätte länge idag. Fick nästan dåligt samvete när man gick upp vid elva. :S Figos telefon ringde vid halv ett och då var det hans pappa, som undrade om vi ville följa med till Skänninge för att "fira" Figos lillasyster som fyllder 16år i morgon. Så vi åkte dit och det var lite folk där, och det blev tårta med kaffe. Det var gott. :)

På måndag ska Figo börja på sin praktik. Är jätte glad för hans skull, men det kommer bli tomt här hemma. Sån tur är har jag Skipper som sällskap. Hade tänkt börja gå långt när Figo jobbar, och med långt menar jag en till två timmars promenader. Kommer göra mig gott. :)

@-->----

Gamla minnen

Tänk vad glad man kan bli av gamla minnen. Snackar med en gammal kompis på msn just nu, och det är så mycket jag hade glömt. Jag skämms nästan, men jag är ruskigt glad att han påminnde mig. För den tiden då mådde jag super och hade skit kul. Ja, jag mår super nu med, men just de åren så mådde jag inte så jätte bra om man säger så.

Men att han hjälper mig minnas just de sakerna som gjorde mig glad tackar jag för. Jag fattar inte hur han kommer ihåg dom! Men men, är man speciell så är man. x)

Jag ser fram emot nästa vecka då jag ska till både Falkenberg och Halmstad. I Halmstad får jag träffa den jag har skrivit om ovan detta, och sen får jag dessutom träffa Elina.

Det finns så många saker som jag vill minnas, och någon dag ska jag ta mig tid och skriva ner det jag minns. Ska bli en intressant dag, när det nu blir. :P


@-->----

Ansökt nu

Idag/kväll så ansökte jag till Linköpings universitet. Så nu är det bara att vänta och hoppas att man kommer in. :) Sen längtar jag till nästa vecka då jag ska få träffa min lilla Elina igen. Har ju inte setts på flera år. :( Visst det ska bli kul att träffa famlijen med. :P Nu ska jag fortsätta spela. :D

Gå långt

Idag så kommer jag gå runt Skäggetorp (ca 6km) med Skipper, men det känns inte jätte roligt att göra det själv. Saknar min Anna. Våra långpromenader här var alltid lika trevliga, tjötade om precis allt möjligt och det var gött att få snacka av sig ibland med. Nu så bor lilla Anna "mitt i smeten" i Skänninge, som inte direkt är grannhuset. Det är några mil emellan, och det känns lite tråkigt. Men hon har iaf inte flyttat till Kiruna eller något liknande. :P

Så min promenad idag blir med Skipper och musik i mobilen. Visst det kan vara skönt att gå själv ibland med, men oftast är det roligare att ha med någon. Figo är lite för lat för att gå så långt, men om det är lite kortare sträckor följer han gärna med. :)

Nähe, dags att kolla mina andra sidor här.

@-->----

11-åringar som misshandlar en klasskamrat

Jag fick veta att min pojkväns lillebror som är 11 år har blivit misshandlad, av tv å av sina klasskamrater i skolan. Detta gjorde mig både rädd, förbannad och maktlös kände jag mig. För hans lillebror är världens snällaste kille, han gör inte en fluga förnär och är bara helgo super snäll kille. Då undrar jag hur två klasskamrater kan slå och sparka på honom? En lärare har pratat med föräldrarna till de två som hade slagit "lillebror". Så jag hoppas verkligen att det inte händer igen. Vill bara lägga till att "lillebror" mår bra, och att misshandeln inte är super illa så han har inte behövt åka till sjukhus. Men det är så illa att vissa dagar vill han inte gå till skolan, och jag förstår honom.

Det jag inte förstår är vart samhället är påväg när de börjar misshandla folk i så låg ålder. Tycker att åldern blir lägre när det gäller allt! Allt från att misshandla någon, börja röka eller börja dricka alkohol till exempel. Finns det någonting man kan göra? Det gör det säkert, men då är frågan vad som ger bäst effekt och vad som gör hela saken bättre.

Om man tittar på problemen med rökning och alkohol bland unga, så är det ingen idé att höja åldersgränsen. För det finns alltid någon som köper ut, eller känner någon som är villig att köpa ut. Men det här med misshandel har jag inte den blekaste aning om hur man kan lösa det, inte det andra heller för den delen.
Just att det händer i skolor i så låg ålder skrämmer mig faktiskt. Tänk sen när de som har misshandlat någon som 11-åring, vad blir det av den personen när den blir äldre? Vad blir det då? Mord?

Kommentera gärna om ni har idéer på lösningar, skulle uppskatta det.

@-->----

Helgen som var

I helgen åkte jag, Figo och Skipper hem till Anna för att ha trevligt i hennes nya lägenhet. När vi hjälpte henne flytta in, så vart jag lite tveksam på hur hon skulle få plats med alla saker. Hon flyttade från en 3:a till en 1:a. Men hon hade fått till det riktigt bra. :D

Så det blev gott att äta, dricka lite och vara sociala. Riktigt trevligt. ^^


Detta hade jag på mig på kvällen hemma hos Anna. Kortet är taget hemma hos mig.

Baksidan av min "outfit", älskar den! :D


Anna står och förbereder maten..


Figo hjälpte till och diskade.

Alla Annas katter, Gramse (pappa till Baloo), Turbo och sen Baloo den lilla. :)

Annas vovve Evo.

Dagen efter åkte jag, Anna, Tom och Figo till ÖB, och jag trodde aldrig man kunde ha så kul som vi hade. :))

Anna tyckte hon var sexig i denna mössan. xD

Men jag var sexigast i den här. :)

Anna försökte matcha men det gick inte. Inte ens med Figos hjälp.



Men Anna slog mig tillslut. :(

Min nya

Bilder på min nya tröja som jag ska ha på mig i morgon. Tycker den är skit snygg. :D


Framsidan



Baksidan :)

Torsdag

Idag så har jag inte gjort så mycket vettigt. Har vikt ihop tvätten, och i morgon blir det att dammsuga och torka golven. Tidigare i veckan så har jag shoppat mycket (för att vara mig). :D Det jag har köpt är ett par svarta leggings, ett par mjukisbyxor, ett par jeans, en tunika och ett linne. Är super nöjd med mina köp. Ska lägga upp bilder på kläderna när jag orkar, men det blir nog efter helgen.

Längtar jätte mycket till på söndag! Då ska jag och Figo hem till Anna och mysa i hennes nya lägenhet med henne också förstås. :)

Nu ska jag fortsätta se på Sthlm-Arlanda.


@-->----

Söndag

Pratade precis med Berit i det stallet jag hoppades på att få jobb i, men det visade sig vara för dyrt för henne att anställa mig. Så det sket sig. :( Väldigt tråkigt tycker jag. Hade sett fram emot att få jobba där, men shit happends.

Igår hjälpte vi Anna att flytta till Skänninge. Det kommer bli tomt här utan henne, men hon finns ju inom räckhåll. :D

Idag ska jag dammsuga här hemma, för det har blivit för dammigt nu.  Sen ska jag försöka hitta nått jobb jag kan söka, och förhoppningsvis få. Jag är riktigt trött idag, så jag orkar inte skriva så mycket. Men ha det super bra allihopa!

@-->----

RSS 2.0