Nollning och ett hjärta av guld

Jag börjar med ett hjärta av guld, för det har min svärfar. Som jag skrev i mitt förra inlägg så fattades det mycket pengar till räkningarna. Men sen kom min svärfar in och lånade mig det som fattades. Då har man ett hjärta av guld. Tack Arne! <3

Igår var första riktiga nollep, (ja det heter nollep) kvällen. Det var lekar, grillning och dricka. Vi är ungefär 140-150 antagna på basåret, så vi var en hel del personer kan jag lova.
Här kommer de få bilderna jag tog, så får du döma själv om det är mycket folk eller inte.. :P
                                                                                                 öl häfvning i full gång

öl häfvning i full gång
Detta är bara några av bilderna, men imon är det dags för nästa roliga fest, och då lovar jag att jag kommer ta fler bilder. :)

@-->-----

Allt gick i kras

Fy fan, denna dagen började bra. Sen fick jag ett telefonsamtal som gjorde att allt gick åt helvete. Kändes precis som någon drog undan mattan för fötterna, och att jag föll ner i ett svart hål.

Det var soc som ringde, jag får inget bidrag alls, enbart för att jag börjar i skolan imon. Så nu sitter jag här med räkningar som är upp till 7600:-. och jag har inte ett jävla öre! Vart i helvete ska jag hitta 7600:- innan den 29:e augusti?!
Sen säger kärringen att jag måste ha framförhållning!! Hur vågar hon?! Jag har för fan alltid framförhållning! Om jag skulle haft en chans att spara ihop till 7600:- så skulle jag behövt börja spara för ett år sen! För ett år sen hade inte jag den blekaste aning om att jag ens skulle söka till skolan!

Fan fan fan, jag vet inte vad jag ska göra. :'(

Jag vill bara försvinna just nu, men det kan jag inte.. Så det blir väl att ta sig i kragen och kämpa tills det sprutar blod och jag står på gatan med alla mina saker.

@-->-----

Ska vara extra duktig idag

Lite senare idag ska jag och Skipper gå fram och tillbaka till universitetet, mest för att jag vill veta hur lång tid det tar. Om jag har tur så hinner Erica och Jack följa med. Då blir det fart och fläng kan jag lova. :) Jack den lilla studsbollen, hehe...
Ska ta lite bilder under promenaden, så de kommer dyka upp här sen.

Jag trodde att min skola börjar på onsdag, men jag hade fel. Den börjar på tisdag, och det var tur att jag kom på det. Om jag skulle missat första dagen så skulle jag blivit av med min plats. :S
Så nu är det verkligen inte långt kvar, och det märks på fjärilarna i magen kan jag lova. :P

På tal om fjärliar, det kom in en liten jävel igår eftermiddag som jag försökte fånga och sen släppa ut. Men den ville inte bli fångad, iaf inte av mig. För idag så fick Figo tag på den och släppte ut den.  :)

Nähe, nu funderar jag på att spela en liten stund, och sen får jag se om jag "orkar" dammsuga innan promenaden.


Tjingeling sålänge! @-->-----

________________________________________________________________________________________

Det blev en promenad på 2 och 1/2 timme! Det ni, det är inte dåligt! Men jag tror knappast att det skulle ta lika lång tid att gå till universitetet utan hundar. :P

Jag och Erica fick en komplimang av två killar i 14-15års åldern, att vi var lika söta som våra hundar. Efter dom hade sagt det så kom jag på att jag inte har fått en komplimang av en främmande person på jätte länge. Så även fast de var unga, så värmde det lite. :)

Jack                                                              Erica                                                    Skipper


Nähe, dags att kolla vad som går på tv ikväll.


@--->----

Schema

Jag fick hem mitt preliminära schema för nollningen, och det kan man kalla för fullsmockat. Så nästa vecka och veckan efter det kommer jag har fullt upp. Ifs det kommer jag ha med bara skolan, men jag tänker bannimej in missa nollningen. Det finns två alternativ till hur nollningen kommer bli, antingen en katastrof (vilket allt annat verkar bli i mitt liv när det gäller folk), eller så kommer det bli... Ja vad är nu motsatsen till katastrof? Har fått hjärnsläpp. :S

Jag hoppas iaf att det blir motsatsen till katastrof. :)

Nähe, idag är Figo med sin pappa på landet, och jag och lilla Skipper är ensamma hemma. Så jag hade tänkt att passa på och spela lite nu. :P


@-->------

Helgen som var

Lördagen började med att gå upp och göra sig i ordning, packa det sista och käka lite. Självklart blev det en lite längre runda med Skipper. Vid halv fyra tiden åkte vi ifrån Skägget och tog en ytterst liten omväg förbi Skänninge, där jag lämnade tillbaka två böcker som jag hade lånat av Anna. Då hon inte var hemma la jag dom i brevlådan, men det var väl bäst det då hon aldrig mer vill veta av mig.
Sedan bar det av mot Vadstena.

När vi kom fram fick vi varsin öl i handen och en massa massa kramar. Det kan man verkligen kalla ett varmt välkomnande. :)
Sedan hann vi inte göra så mycket mer än att dricka upp ölen, hälsa på allt folk som kom hela tiden. När alla väl hade kommit bar det av ut i garaget där det var uppdukat för kräftätning kan jag lova. Kräfthakklappar, STORA hinkar fulla med kräftor. Fick veta dagen efter att det var 20kg kräftor som hade serverats. Det var super trevligt, och jag smakade på kräfta för första gången i mitt liv. Det var inte jätte gott, men samtidigt inte äckligt. Så alla skålade för det. :)
Skipper skötte sig utmärkt och alla som var där gullade med honom hela kvällen. :)

Det var längesen jag hade så trevligt. Är super glad att vi åkte dit.

Dagen efter var jag och Figo de sista som åkte, vi åkte vid halv fyra ungefär. Gigi och Christer hade sagt till både mig och Figo att om vi hade tråkigt någon helg fick vi jätte gärna komma dig. Bara att slå en signal innan. :)

Detta var verkligen en lyckad helg, och alla var glada och trevliga. :D


@-->-----

Nu är det inte långt kvar

Det händer en massa saker i augusti tycker jag. Nu på lördag 15/8 ska jag, Figo och Skipper ner till Vadstena på kräftskiva hos Christer och Gigi. Det roligaste är att mamma och Micke också kommer vara där. :) Ska bli skönt att träffa dom igen. Det var inte jätte längesen jag träffade dom sist, vilket var i juli. Men det är skönt när mamma finns i närheten ibland. :)

Sedan den 25/8 börjar jag som sagt i skolan, vilket ska bli himmlans skönt.
Efter det någon helg i slutet av augusti kommer pappa upp (förhoppningsvis). Pappa har ju inte vart här uppe alls sen jag flyttade hit, vilket är tråkigt. Men nu kommer han som sagt upp hit, om allt klappar som det ska. *hrm* Om det ändras denna gången med kommer jag verkligen inte vara glad kan jag lova.

Den tredje saken som också är i augusti är att jag och Figo har varit tillsammans i ett år. :) 30/8.

Nähe nu ska jag spela en stund, vilket både jag och Figo har förtjänat idag. Vi har städat hela lägenheten och flyttat runt på lite småsaker för att få plats med all skit. c(:

@-->------

Det här med lögner

Jag vet nu att jag aldrig kommer komma ifrån det här med skitsnack och lögner. Det är inte jag som snackar skit och sprider lögner, men de som jag trodde var mina vänner gör det. Kan inte beskriva hur less jag är på det. Men jag vet också att jag kommer ha det runt omkring mig hela mitt liv. För det är inte bara "vi under 30" som snackar skit, det finns mist lika många "över 30" som också gör det.

Jag är jävligt petig med vad jag säger om andra, så att jag vet att jag har sagt sanningen. Åtminstonde vad personen i fråga sagt till mig (om sig själv). Då kan ingen komma och påstå att jag ljuger, för då är det person nr 1 som ljög för mig först.
Om någon ber mig att hålla tyst om något, då gör jag det, för jag är ingen person som sprider hemligheter.

När jag var yngre var jag inte mycket bättre själv, men då pratar vi om minst 3år yngre. Då kunde jag lätt snacka skit om någon, men jag mådde så dåligt av det, så jag slutade helt enkelt.

Börjar bli väldigt trött på att få ta skiten som andra ställt till med och sedan skyllt ifrån sig, sen är jag också väldigt trött på att få kniven i ryggen.
Det måste vara därför jag älskar djur så mycket, för de håller inte på med lögner och skitsnack. :)

Sen vet jag att jag kommer få mycket skit för detta inlägget, men det skiter jag blanka fan i. För jag har inte ljugit.

Nähe nu ska jag kolla på vad som går på film ikväll och sen göra macka åt mig och Figo. <3

@-->-----

SKOLA

Jippie! Igår fick jag veta att jag har blivit antagen till Linköpings universitet. :) Så först blir det ett basår och om jag sköter det som jag ska är jag garanterad en plats på Linköpings tekninska högskola. :D

Från och med den 25/8 -09 sitter jag vid skolbänken igen, och som sagt om jag sköter mig blir det 3,5år framåt. :D

Blev så jävla glad att jag kom in, för jag låg på reserven först.

Nähepp, nu ska jag väl lägga mig i soffan och glo på när Figo <3 spelar.


@-->----

Bio

Igår var jag och Figo på bio, såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en Harry Potter film som jag gjorde till denna. Men den var grymt rolig. Hrm, tyvärr så var det mitt skratt som överröstade alla andras skratt ibland. Lite pinsamt, men jag får skratta hur mycket jag vill. :)

Just nu är jag vrål hungrig, men väntar bara på att köttet ska tina, sen blir det mat. :) Kanske tar en timme, men det är det värt. :D

@-->-----

RSS 2.0