Känner mig utslagen

Det var ett tag sen jag kände mig såhär trött. Känns ganska bra ändå, för då borde jag sova skönt i natt. :P

I morgon börjar jag skolan först kl.15, men det blir iaf upp tidigt. Ska ut med Skipper, träna, duscha, sedan kommer Linda hit. Vi ska till Ikano, jag ska prova en klänning och vi ska försöka hitta bomulls leggings. Vilket jag inte har lyckats hittta än. Men det ska nog gå det med. :)

På kvällen kommer det nog inte hända så mycket. Hoppas på att orka göra lite saker jag viljat göra ett tag nu. Men det får jag se i morgon.


@-->----

Saknar någon

Jag saknar att ha en bästa vän/tjejkompis som jag kan prata med allt om. Mitt problem är att det ofta skär sig mellan mig och tjejer, men det brukar gå mycket bättre med killar. Gjorde iaf.. Känns som att jag inte känner någon här uppe alls, förutom Figo då.

De andra "vännerna" jag har här, känner jag att jag inte kan kalla för "vänner" direkt utan de är mer som bekanta. Vissa hör av sig när det händer något kul, men de flesta gör det inte. De har ju redan sina vänner här, sen är det möjligt att jag inte är världens roligaste att umgås med. Vad vet jag..?

Jag blir alltid lika glad när någon hör av sig och vill hitta på nått, eller bara snacka skit. Men det händer i stort sett aldrig. Det är inte konstigt att jag saknar mina vänner i Falkenberg, men det är så tråkigt att jag inte kan träffa dom så ofta som jag vill. Sedan vill jag inte flytta tillbaka till Falkenberg.. Jag vet att dom finns där, men det är så långt bort när jag känner att jag behöver dom som mest. :S

Mina nya bekantskaper som jag skaffat mig via skolan är roliga och hör av sig när det händer någonting. Men de åker ofta hem till deras hemstäder, ungefär som på Vreta. Det var jag som var kvar på helgerna.

Fan vad detta låter som att jag vill att du ska tycka synd om mig, men det vill jag absolut inte. Det är mitt eget fel, och jag var bara tvungen att skriva av mig lite.

En SUPER stor nackdel med att skaffa "vänner" i Skäggetorp är att det cirkulerar så JÄVLA mycket skitsnack, även fast man inte ens har öppnat munnen eller varit närvarande. Tycker det är lite skumt.
En SUPER bra fördel är att de är oftast roliga att umgås med, tills man får skiten för allt skitsnack.
Jag tycker om att bo i Skäggetorp, det är nära till det mesta, men det fattas något....

Näe, nu ger jag upp...

@-->-----

Skola i morgon



I morgon är det skola igen. Skönt att den ska börja gå "som vanligt" igen. Jag var lite orolig över det nya schemat nu när Figo jobbar igen, men det behöver jag inte. Min kära granne kunde vara hundvakt de dagarna jag går länge i skolan. :) Visst, det blir ett jävla flängande mellan skolan och hemma varje dag jag har en håltimme. Men det gör jag mer än gärna för min älskade Skipper. :) Sedan blir det ännu tidigare morgonar, det kan jag också ta för Skippers skull. Skulle faktiskt göra vad som helst för min hund. :D Finns ingen finare än honom.

Ikväll blir det först Gossip girl och sedan film med älsklingarna. <3

Hoppas alla kom ihåg att vrida tillbaka klockan i morse. Det gjorde jag ;)

Nähe, nu vill jag ha te efter maten. Maten idag var förresten kycklingfilé i viltsås med klyftpotatis. *mums*


Saknar mina gamla vänner i Falkenberg med, men jag vet att ni finns där för mig. :´)

@-->-------


Börjar bli lite hungrig

Figo är i garaget med Arne och jag och Skipper är hemma. Just nu börjar jag bli riktigt hungrig, men jag funderar på att ta ut Skipper på en längre runda innan jag äter.

Sedan ska jag träna Skipper idag. Ska lära honom att hämta olika leksaker på kommando. Alltså lära honom namn på leksakerna. Sen hur det går kommer att märkas. Skipper är inte direkt en apporthund, men ibland så går det. :)

Igår så dammtorkade jag, dammsög och torkade golven. Så jag har inget direkt att göra idag.. Känns konstigt.


@-->----

Råkade somna

Idag när jag hade kommit hem från tentan, och gjort lite av det jag skulle. Då skulle jag sätta mig i soffan en stund, och det small bara till, sen sov jag. Det var skönt som bara den att få sova lite.

Just det, får veta mitt resultat på biologi tentan den 3:e november. :D *håller tummarna* Sedan på dagens matte tenta gick det som förväntat. Åt skogen, men det är lugnt. Blir att göra omtenta i januari, och då har jag lite mer tid på mig att fatta allt som fattas skall. :P

På måndag börjar jag med kemi och fysik. Ska bara köpa kemi boken som kostar 580 spänn! Jag som redan kommer ha det j*vligt knapert i november. :S Men det ordnar sig alltid. :D

I morgon blir det att städa och jaa, resten som behövs göras märks väl i morgon.



@-->------

BÄST!!

Idag har jag vart super duktig. Dagen började med att gå upp ur sängen, ta en snus och göra te. När tee´t var slut, gick jag ut med Skipper. Då vi kom in hämtade jag mina träningsaker, lade dom i vardagsrummet och började styrketräna, vilket var görskönt. :) Sedan försökte jag räkna lite matte inför tentan imon, vilket gick åt skogen. Ut med Skipper igen och kasta lite boll. När vi kom in tog vi det lite lugnt i en timme, sedan stack jag iväg och handlade lite saker. När jag kom hem satte jag igång med en pastagratäng, som var skit god. :D

Jag såg ju självklart till att den var färdig lagom till Figo kom hem. Så Figo fick en öl och mat serverad innan han gick in i duschen. Känner mig riktigt duktig. :)

Min trötthet har jag klagat på ett tag nu, den försvann idag efter jag tränade. :) Jag hoppas iaf att det var träningen som botade den. x)


Kollade dessutom på vinterjackor inne på klädjätten, de var svin dyra! Den billigaste gick på femhundra spänn! Vadå? Tror de att en student har råd med det?

Sen börjar jag bli riktigt trött på academic work.. De riktar ju främst in sig på studenter, varför har de bara då heldags arbeten?! Har inte hittat ett enda som arbetstiden är på kvällar och helger. *grr* Det enda jag kan göra är att vänta och hoppas på att det kommer ett kvälls- eller helgsjobb som jag får.

Just det, jag ska kanske tävla med Skipper på söndag i agility. :D

En fin sommarbild :)


@-->----

Tenta

En tenta avklarad och en att göra. Jag ser definitivt inte fram emot matte tentan nu på torsdag. *usch* Men men, sån tur är finns det omtentor. :) Inte för att jag kommer se fram emot den heller, men det gör så att man får en andra chans. :P

Det har inte hänt så mycket på senaste tiden tycker jag, vilket är ganska skönt då jag har varit skit trött. Hoppas bara det vänder snart så jag får lov att vara lite pigg emellanåt. :)


Nu ska jag slappa framför tvn.

@-->----

En tankeställare

Jag och Figo såg en film igår kväll som hette "The man from earth", den var snuskigt bra tycker jag.

Den handlar om en man som säger sig vara en 13000 år gammal grottmänniska som har överlevt mycket, och ser bara ut att vara 35år gammmal. Han berättar hur han har levt och vad han har genomgått under sina 13000 år. Han vänner, som är professorer, tror ju självklart att han är galen. De ställer en massa frågor, och han har svar på allt.

Jag satt och funderade på om han berättar en historia eller om det är sant. Nu tänker jag inte skriva mer om filmen, utan ni får se den själva. Den är väldigt intressant att se och den kommer att starta disskutioner.. :)


Dagen ser ut att bli en massa pluggande inför tentan, och sen får jag se om jag kanske hinner städa.


@-->----

Stressigt men kul som bara den :)

Igår kom vi hem från Falkenberg, och det var riktigt skönt att få komma hem igen. Fredagen började med att ta mammas bil, åka och tanka den och sen iväg till Ljungby i Småland för att träffa Elina. Fan vad kul det var att se henne igen. Jag fick ju åka till hennes jobb först och hjälpa till lite, men påvägen hem till henne åkte vi förbi kära DD. Då var det inte långt ifrån tårarna kan jag lova. Guuuud vad lik han är sin far. :'( Synd bara att vi inte kunde stanna, men jag fick iaf se honom.

När vi kom hem till Gunila (Elinas mamma) så möts man av tre STORA irländska varghundar och sedan fyra peruvian hairless -perro sin pelo del Peru... Ja nu kommer jag inte ihåg vad dom hette nu igen, det får jag fylla i lite senare iaf. :) Sedan den tredje rasen man möttes av var Elinas tre månaders energiknippe till galgo. :P Vad söt hon var. Skipper blev lite överumplad med så många hundar, men det var bara roligt sen tyckte han.

Märta - mamma till valparna 


<-- Märtas valpar, Bambam till vänster

<-- Bambam som jag ville ta med mig hem.


Efter vi hade slängt i oss lite mat stack vi ut till hästarna, Fetischa, Lina och Buffy (Buffy Mediks barnbarn). Rykta, sadla, tränsa och sedan skulle jag hoppa upp. Då kläcker Elina ur sig att om jag inte kommer upp tillräckligt snabbt så stegrar Feticha sig. :P Men jag hade tur och kom upp tillräckligt snabbt. Sedan bar det iväg, och jag hade fått veta innan att om man tog tag i Fetischa så stegrade hon sig (en dam med väldigt lätt framdel), hon försökte några gånger men lyckades inte. Elina behövde hjälp med att rakställa Fetischa, och detta gjorde jag efter bara 2minuter på henne. *Lite stolt* Men det får jag vara. :)

Mitt i rundan bytte vi hästar, då fick jag testa gammel tanten Lina som blir 25år i år (gammalt för en häst). Jag satt mest och skrattade, för Lina beter sig inte som en gammeltant, utan som en unghäst med extra jetmotorer i arslet. Fy fan vad det gick undan. HAHAHA, men det var kul som bara den..



Resten av helgen spenderade vi på ett kalas, hemma med mamma och Micke, och i söndags åt vi en familje middag där till och med Stoffe var med. Tyvärr var jag ganska trög med kameran i helgen så det blev inga kort. :(


<-- Fetischa

<-- Buffy och Fetischa

<-- Lina (gammel tanten)


@-->-----

Ojsan!

Kvällen igår hade jag tänkt mig som en lugn hemma kväll, men riktigt så blev det inte. Det började med middag hemma hos svärföräldrarna, sedan fick jag ett erbjudande jag inte kunde motstå. :) En vän till mig bjöd med mig ut på en öl. Det blev flera öl, och till och med tequila (som jag inte har druckit sen jag var 18 eller 19). Det var gott. :) Den som bjöd på tequilan var dock inte min vän, utan en dam. Hon var bra jävla jobbig måste jag säga. Hon tog inte ett nej kan jag lova. Sedan skulle hon ge mig sitt id-kort och sjuk-kort, bara för att bevisa att det hon sa inte var fyllesnack. Till slut så gick jag och min vän hem till henne där Figo och hennes karl satt. Hon gick raka vägen till sitt sovrum och deckade i sängen. :P

Jag och Figo stannade kvar en kort stund och var väl hemma vid halv fyra.. Det som jag blev super förvånad över var att jag vaknade först vid tjugo i ett! Jag brukar alltid vakna tidigt dagen efter jag har druckit. Så det blev upp och ut med Skipper så han fick kissa. :)

Nu ska jag kolla om det går någon bra film...


@-->----

Så ska man inte göra

Jag märkte igår kväll på festen att det inte är så smart att gå i högklackat, när ens ena knä inte fungerar som det ska. Då kunde man ha tänkt att jag skulle tagit på mig stödet, men det skulle inte sett så snyggt ut med ett knä stöd utan på stay ups. :S Men idag är stödet på och allt är bara bra. :)

Denna helgen kommer bli en lugn helg med pluggande och tvätta. Sedan nästa vecka är det fullt ös igen. Helt otroligt att jag orkar med så mycket just nu. Är förvånad över mig själv, fast på ett bra sätt. :) Jag har lovat mig själv att denna helgen ska jag bada Skipper och göra honom riktigt fin till Falkenberg. :) Förutom att bada Skipper ska jag, mellan allt pluggande, hinna städa. Det kommer nog gå alldeles utmärkt då jag kommer följa mammas råd. :)

Det är riktigt bra att ha en mamma som har studerat i 11år. Hon kan knepen som är bra att kunna. :)

@-->-----




RSS 2.0