Underbar dag

Dagen började med att klockan ringde 9.15 och det var dags att gå upp. Ut i köket sätta på vattenkokaren och kaffe till Anna och Figo. Sedan in i vardagsrummet, dra igång tvn och titta lite i väntan på att vattnet skulle bli klart. Teet satt där det skulle och tog slut ganska snabbt. Då gick jag och Anna ut med hundarna så de fick kissa lite. När vi kom in käkade jag frukost och började packa ner mina badkläder.
Vid kvart över 11, halv 12 gick jag och Figo hem till Eva och lämnade Skipper där, så han fick leka med Atlas tills vi kom hem från badet. När Skipper blivit lämnad gick jag och Figo vidare hem till hans pappa. Där väntade hans bröder spänt på att vi skulle åka iväg till simhallen, sagt och gjort så åkte vi.

När vi kom fram fick damen i kassa hjälpa Arne lite grann då han inte hade varit i simhallen på 6-10 år. Men vi kom iaf in tillslut och gick till omklädningsrummen. Jag blev färdig ca 5minuter innan killarna och väntade utanför deras omklädningsrum. När dom kom tog vi ett dopp i "vågpoolen" innan vi åkte en tur med "utomhuskanan". Arne åkte med Hampus och deras "flotte" slog över precis i slutet. Hahaha, fattar inte hur dom lyckades med det. Men det såg väldigt kul ut. :P
Vi var kvar i simhallen i 2 och 1/2 timme och när vi var färdiga bar det av till Stångebro gatukök och åt hamburgare. Min snälla svärfar bjöd på både simhallen och maten. Alla var glada och snälla mot varandra.
Medan vi satt och åt tittade jag på klockan och den var redan 15!

Vid 15.45 skulle Johanna plocka upp mig och jag blev lite stressad. Arne och killarna lämnade av mig hemma innan dom drog vidare till Biltema. Jag hann byta om för att sedan snabbt gå bort till Pressbyrån där Johanna skulle hämta mig. I stort sett precis när jag hade kommit fram såg jag hennes bil.

Hon var väldigt trevlig och snäll. Berättade lite om Czandor och jag berättade lite vad jag har hållt på med.
När vi kom till stallet gick och hälsade på honom, säger bara guud vilken sötnos och vilken personlighet han har! :D
Efter en stund med myspys gick vi in i stallet och började mocka, fixa i ordning hans mat och sen gå ut och hämta honom. När han var sadlad och färdig var det bara ut på gårdsplanen som gällde och det var bara för mig att hoppa upp.
Det var en väldigt "grön" kille. Han såg "spöken" lite här och var, men guud så söt han är.
Vi kom till ett ställe som Czandor bara inte skulle gå förbi, han totalvägrade. Så precis innan jag var påväg att hoppa av för att leda förbi honom gick Johanna fram till mig och frågade om hon skulle leda honom. Då sa jag "Tack då slipper jag hoppa av". Då frågade hon bara "Va?". Svaret hon fick var "Ja, då slipper jag hoppa av och leda honom förbi platsen". Hon tackade mig för att jag är så envis som jag är. Men vadå ska jag låta en häst bestämma vart jag och hästen ska gå och inte? Hehe, nej skulle inte tro det. Resten av ridturen gick jätte bra, och han testade sina gränser några gånger, men fattade snabbt att det inte var lönt. ;)

Jag och Johanna kom väldigt bra överens och så fort jag får pengar så blir det ett busskort och sen vara i stallet 2-4 ggr/vecka. :D Kanske lite mer om hon behöver mer hjälp. :D:D

Jag är helt överlycklig över detta, äntligen får jag rida igen!!! :'D


Sötnosen Czandor <3

@-->---

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0