Vill ha en egen bil!

Blev lagom förbannad på min svärfar förra veckan. Jag frågade om jag kunde få låna volvon till jobbet (jobbar natt och slutar 03.30). Jodå jag fick låna volvon om jag ställde den hemma hos dom! Jag tänker inte gå 1km kl.04.00 på morgonen! Så jag sa till svärfar att då fixar jag skjuts hem ist. Tolka mig inte fel nu, är super tacksam över att jag ens får låna volvon. Men han har två bilar och om han nu ska använda volvon så förbannat tidigt dagen efter, så undrar jag varför jag inte kan få låna forden ist? Detta frågade jag inte, utan jag bara tänkte det.

Sedan sa jag högt till honom att jag ska kolla med soc, vilket bilmärke och årsmodell man får ha för dom för att jag inte orkar med detta förbannade jävla gnäll varje gång jag lånar/vill låna bilen.

Då ska ni bara veta vad han gör!! Han går och gnäller hos Figo! Detta gjorde mig ännu mer förbannad! Om han vill gnälla så får han väl för fan gnälla hos mig som det handlar om! Eller har jag fel?!

Läkarn har sagt att farbrorn ska röra på sig mer då han har skyhögt blodtryck, men nej då. Gå ner till oss och hämta bilfan går ju absolut inte!

Allt resulterade iaf att farbrorn gav med sig och att jag fick låna bilen.

Som sagt, jag är super tacksam över att jag får låna bilen. Men han måste fatta själv att jag inte känner för att parkera bilen hemma hos dom kl.04.00 på morgonen och sen gå hem!

Kan lova att nästa gång han klagar till Figo om mig så ska han veta fan att han lever och att om han har problem med mig så ska han ta det med mig inte med sin son/min pojkvän!

Därför vill jag ha en egen bil. :D

Nu ska jag städa ur kylen som luktar skumt, sen är det bara resten av lägenheten som ska städas! :S

@-->----

Mår skunk :(

Kom till praktiken i god tid och med ett gott humör. :) Började med att fylla på lite grejer till frukosten och sedan skära och smöra baguetter. Sen vette tusan vad som hände, men jag kan tala om att det är inte lätt att springa i trätofflor. Jag blev iaf extremt illamående och fick som sagt springa till toan. Första gången var det falskt alarm men inte andra gången. Så jag fick ta och pallra mig upp på cykeln och cykla hem. Jag mår lite bättre nu, men har fortfarande frossa emellanåt.

F*n att detta jämt händer mig. Men sen vet jag inte om jag ska bli förvånad då alla mina vänner har vart sjuka men inte jag. Så det var väl dags för mig nu. Kul är det inte.
Hoppas att jag mår bättre imon så att jag kan åka till praktiken på onsdag och till personalmötet inne i stan.@--->-----

6/5 -10

Jag blir så jävla förbannad på domaren som tyckte att min mamma skulle bevisa att puckot dom anställde för att göra i ordning deras badrum, är en riktig hantverkare. Alltså att andra företag skulle ha anställt honom för andra arbeten. Dett är inte direkt möjligt för min mamma. Så mamma och hennes man lade ner stämmningen mot hantverkaren.

Nu när jag och Figo åker ner i morgon så ska jag tipsa dom att ta kontakt med tv4:as Fuskbyggarna. Inte för att jag tror att mamma kommer göra det. Men man kan alltid tipsa henne.

Igår fick jag mitt schema för maj månad. :D Ska bli riktigt skönt att få komma ut och arbeta. :D

Nähe, nu ska jag ut med Skipper och sen på möte med Jobbtorget.

@--->-----

Trevligt samtal

Min chef ringde mig innan idag. Jag skulle haft mitt sista provpass ikväll, men det ändrades. :) Chefen sa att dom hade lite folk så jag och en till tjej som går utbildningen ska stå vid samma bord ikväll och dela på lönen. Så ist för provpass så blir det ett "riktigt" pass!! :D

Fan vad peppad jag är. Men jag försöka sova en timme innan jag börjar. Sen får jag se vem av mig och J som tar första delen av passet. :) Tror att jag vill göra det. :D

Denna kvällen kommer bli skit roligt. Har aldrig haft tråkigt med J. :D Sedan blir det premiär för min nya skjorta som min kära mamma och hennes man stod för. Tack så jätte mycket! ;)


@-->----

RSS 2.0